Богдан Сушко та Руслан Пидорич – нові заступники міського голови Бердянської МВА

Бердянськ 24
06.05.2024 · 17:53 · переглядів - 2528

Інформацію офіційно підтвердили в Бердянській міській військовій адміністрації

Богдан Сушко та Руслан Пидорич – нові заступники міського голови Бердянської МВА
Богдан Сушко (зліва) та Руслан Пидорич (справа). Джерело: соцмережі

Богдан Сушко - екс-директор Бердянського центрального ринку та екс-депутат Бердянської міської ради. Куруватиме блок питань, пов'язаних з діяльністю комунальних підприємств житлово-комунальної сфери.

Рік тому голова БМВА Вікторія Галіціна призначила Богдана Сушко, колишнього представника команди обвинуваченого у держзразі нардепа Олександра Пономарьова, на посаду щойно створеного відділу координації діяльності структурних підрозділів, комунальних установ та підприємств гуманітарної і соціальної сфери. Тоді це призначення викликало негативний резонанс в соцмережах. Як бачимо, за рік у Богдана Сушка сталося чергове підвищення.

Руслан Пидорич - депутат Запорізької міської ради. Останнє місце роботи - заступник директора спортивного комплексу ПАТ "Мотор-Січ". З 2015 по 2017 рр. обіймав посаду секретаря Запорізької міської ради. В якості заступника Бердянського міського голови куруватиме блок гуманітарних питань та соціальної сфери.

Нагадаємо, в лютому на посаду першого заступника начальника Бердянської міської військової адміністрації призначено Миколу Матвієнка.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок