“Куда делись любители субботников? Мусор уже неделю не вывозят, приезжайте - убирайте”, - пост від підписниці “Бердянськ 24”

Бердянськ 24
10.01.2024 · 11:44 · переглядів - 1022

Енциклопедичний приклад показухи від окупантів. Спочатку: молодьож, в єдіном поривє на суботнік, навєдьом порядок. Але потім і z-молодь кудись дівається, і сміття з вулиць тижнями не вивозиться.

“Куда делись любители субботников? Мусор уже неделю не вывозят, приезжайте - убирайте”, - пост від підписниці “Бердянськ 24”
Логіка від окупаційної влади Бердянська: чим більше сміття, тим рідше його будуть вивозити. Фото с z-пабліків

Бердянці, які залишилися в місті, починають на власному досвіді розуміти: як працює російська медійка. Багато пафосу, лозунгів, яскравих фоточок, а зміст – нульовий. Просто прямолінійна брехлива пропаганда в більш-менш яскравій обгортці.

В бердянських z-пабліках ми бачили під 100 різних сюжетів, постів, згадок про «екологічні акції» та суботники. І те, що зараз в місті відбувається із санітарією, вивезенням сміття – це просто канонічний прояв чисто російської брехні. На нього звернула увагу одна з наших підписниць.

Бердянск - это “совок”, который я прекрасно помню, потому как сама училась в школе в союзное время. Я ненавидела эту показуху во всех проявлениях. И субботники, наверное, больше всего. Их все ненавидели. У нас не было культуры чистоты. За красивыми лозунгами ничего не скрывалось.

“Чисто не там, где убирают. Чисто там, где не сорят”, “Все на субботник”... Школьники, студенты, трудящиеся. А почему же весь СССР в конце 80-х выглядел как одна большая помойка, если все такие сознательные? Вспомните эти дома, дворы, улицы.

Как русские в Бердянск зашли, то начали местных сумасшедших собирать в разные организации. То пионеры, то пенсионеры. А чем им заниматься? Ну в перерывах между тем как украинцев то фашистами, то нацистами называть? Ну пусть идут на субботник.

Одели по советской традиции в одинаковое и погнали: кого на Косу, кого в Колонию, кого на Слободку. Наша уличная Пуляева прибегала и звала на один такой субботник. Та, спасибо, отходила уже.

Час поковырялись, пару мешков мусора собрали, фото и видео сняли. Потом в Телеграме фотографии видела этих “активистов”. Многие веника в руках в жизни не держали, только бутылки. А тут довольные такие, активные, сознательные...

Сміттєві z-"активісти" Бердянська. Якщо влада не хоче прибирати, то ваш час настав. Джерело: пропагандистські пабліки

Но я к чему. А куда все они подевались сейчас? Пофотографировались и все, хватит? У нас на Слободке за две недели машина только раз мусор вывозила. Кучи веток, собаки пакеты растаскивают по улице. Где все активисты, где радостная молодежь с субботников со свастикой? Один раз убрали и хватит? Вам же нравится, давайте хотя бы дважды в неделю.

Я читала, что Сауленко  с 1 января распорядился мусор вывозить 4 раза в месяц. Это мыслимо вообще? Город же в сплошную свалку превратится. Вот это настоящая цена советской картинки, - повідомила підписниця.

Власне, додати нема чого. Попри те, що росіяни вкладають шалені гроші в пропаганду, яка потоком ллється з телевізора, радіо, інтернет-ресурсів, ефективність від неї просто жалюгідна. Рівень низький: це і щодо місцевих та завезених «журналістів», так і самого контенту. Особливо, враховуючи, контраст між картинкою і реальністю.

І якщо ви десь засумнівалися: «А може це правда»? Просто вигляньте у вікно, і все пройде.

Бердянці, власні думки та історії можете надсилати в анонімний телеграм-бот @Brd24com_bot.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок