Нова постановка: окупанти переконують про масове співчуття бердянців Бєлгороду - відео

Бердянськ 24
03.01.2024 · 10:43 · переглядів - 2758

Новий відео ролик "руськомірної" пропаганди оприлюднили бердянські Z-пабліки. 8 (!) осіб біля Вічного вогню на камеру зображують глибокі співчуття від імені бердянців населенню Бєлгорода

Нова постановка: окупанти переконують про масове співчуття бердянців Бєлгороду - відео
скріншот з відео пропагандистів с z-каналу

Як зʼясували "Бердянськ 24", організатором "масштабної" акції виступила "Федерація профспілок Запорізької області в Бердянську". Привід - висловлення "співчуття" від імені бердянців мешканцям російського Бєлгороду, які "потерпають від обстрілів укронацистів".

В двохвилинному відео прекрасно все. Локація - Вічний вогонь. Будь яка пропагандистська акція так чи інакше прив'язується до подій Другої світової. Масштабність - акцію від імені бердянців провели за участю 8 осіб. В самому відео автор впевнено заявляє про масове приєднання містян до організаторів заходу. Інформаційне навантаження - "укронацисти" вбивають мирних жителів у Бєлгороді. Тут взагалі нічого нового - одна з головних тез виправдання війни з боку росії: "Україна вбивала мешканців Донбасу".

Початковий намір пропагандистів продемонструвати єдність бердянців з росіянами та бєлгородцями зокрема, явно зазнав краху. Спеціально прикріплюємо цей "шедевр" пропаганди, щоб ви на власні очі пересвідчились в масштабності заходу та "глибині" задуму організаторів акції.

Насправді ж містяни Бердянська із жахом спостерігають за кривавими обстрілами України. Стежать і співчувають кожному українському місту, адже у абсолютної більшості бердянців в окупації, рідні, близькі, друзі чи знайомі виїхали на підконтрольну Україні територію. Новина про ракетний удар по середмістю Києва, вибухи від С300 в Запоріжжі, балістика по Харкову, шахеди по Одесі і сотні аналогічних повідомлень про військові злочини росіян змушують бердянців тривожно тягтись до мобільного, щоб із ВПН через месенджер зателефонувати близькій людині з єдиним питанням: "Ви там як?". І жодна пропаганда, як би не намагались росіяни, не змінить щирості переживань за рідних і близьких людей.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок