Новий Comedy-контент від z-пропагандистів Бердянська: «наркомани-націоналісти від ЗСУ псують вікна і стіни будинків».

Бердянськ 24
30.08.2023 · 17:16 · переглядів - 4472

В цій історії точно не обійшлося без якісної наркоманії. Але, здається, це суто тема відповідальних за створення подібного роду новин.

Новий Comedy-контент від z-пропагандистів Бердянська: «наркомани-націоналісти від ЗСУ псують вікна і стіни будинків».

Отже, в Бердянську чимось неприємним зіпсували вікна та стіни багатоповерхівки. Мотиви такої акції невідомі. Але ЗМІ окупантів вичавили з себе пару абзаців трешу, гідного типового пропагандистського стендапу.

За їх «авторитетною» думкою, облила фарбою вікна група молодих людей, яка (хто б сумнівався) вигукувала гасла «Слава Україні»! Вони ж намалювали назву сайту з рекламою наркотиків, пропагандою порно та, звісно ж, ідей націоналізму і фашизму.

А все тому, що раніше жителі будинку до цього прогнали «закладника». За операцією, само собою, стоїть ЦИПСО ЗСУ в Києві.

Нормально накрутили, так?

пост

Можна було б охарактеризувати авторів такого контенту космічними йолопами. Але впевнені, що це і є стандарт… Це просто реальний нормальний рівень російської журналістики.

Після прочитаного і після того, як нарешті пройшла хвиля сміху, хотілося б залишити наступне резюме:

  • Походження всіх наркотиків, які зараз є на окупованих територіях – суто російське;
  • Тільки дуже мотивований, сміливий і жадібний до роботи дилер буде намагатись з неокупованої території заїхати в Бердянськ, що розкласти «товар», а потім повертатись знов в підконтрольну зону, очікуючи нового замовлення;
  • Наскільки ми знайомі з психологію наркоманів, то в них дуже рідко в такому стані просинається бажання збиратися в організовані гурти, ходити разом по окупованому росіянами місту і вигукувати гасла «Слава Україні»!

Хоча, якщо у нас навіть наркомани такі патріотичні та свідому, то для z-ників погані новини. Їм перемога не світить ні в якому разі.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок