Окупанти взяли під контроль наркобізнес в Бердянську і завезли в місто дуже небезпечні «солі»

Бердянськ 24
12.02.2024 · 13:35 · переглядів - 2172

Телеграм-пабліки замайоріли пропозиціями, на перший погляд, звичайної роботи. “Бердянськ 24” з’ясував, що насправді окупанти налаштовують мережу «закладчиків» з власним “товаром”

Окупанти взяли під контроль наркобізнес в Бердянську і завезли в місто дуже небезпечні «солі»
Показові виступи окупантів в антинаркотичній кампанії. Джерело: z-пабліки

Z-пабліки неодноразово публікували матеріали з затриманням тих, хто в Бердянську вживає або розповсюджує психотропні речовини. І, за нашими даними, силовики загарбників жорстко зачистили той ринок, котрий раніше існував у місті.

Як виявилося, нічого спільного з істиною боротьбою з наркомафією ця кампанія не має. Просто в Бердянську на арені з’явився новий потужний гравець. Основна лінійка пропозицій, так звані, солі. Їх хімічний склад куди більш небезпечний за попередні версії.

Жодної протидії тут як раз не спостерігається. А майже незавуальована реклама продукту заповнила місцеві чати.

Виглядає вона приблизно так:

або так

Прибратися в гаражі "за калим". Скріншот із z-пабліків

Але коли зацікавлені легким підробітком починають дізнаватися про деталі халтури і провалюються в профілі, то натрапляють на пропозиції, не пов’язані з хатніми справами.

скрін переписки

Переписка із "відділом кадрів" контори, яка зараз монополізувала наркотичний ринок в Бердянську. Скріншот підписника "Бердянськ 24"

“Бердянськ 24” застерігає людей від вживання будь-яких наркотиків. Тим паче варто триматися подалі від того переліку, який зараз пропонують в захопленому місті узгоджені з окупантами гастролери.

Та і співпраця з загарбниками нікому не приносить щастя в тривалій перспективі. Кримінальна кар’єра “закладчика” не буває довгою і матеріально цікавою. У випадку з окупаційною владою цей контингент обов’язково потрапить під удар, коли змінюватимуться організатори наркотрафіку.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 травень, п'ятниця 2024
вчора, 2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок