Пропагандисти в Бердянську одночасно розганяють антисемітські настрої і вшановують жертв Холокосту

Бердянськ 24
16.04.2024 · 11:24 · переглядів - 1060

Окупанти в Бердянську організовують студентів на покладання квітів під пам`ятник євреям, знищеним в 1941-1943 роках, і при цьому наповнюють пабліки антиізраїльским контентом

Пропагандисти в Бердянську одночасно розганяють антисемітські настрої і вшановують жертв Холокосту
Росіяни наповнюють свої канали атмосферою ненависті до українців і євреїв. І при цьому проводять показові заходи, де вшановують пам`ять жертв Холокосту. Зрозуміти логіку сучасних окупантів дуже складно. Колаж: "Бердянськ 24"

Студенти квазі-університету "АГПУ" вшанували пам`ять бранців фашистських концтаборів в роки Другої Світової війни. Зробили це на меморіалі жертвам фашизму 1941-43 років, розташованому біля 5-го корпусу БДПУ.

Нацисти під час володарювання в Бердянську знищили тисячі містян і особливий акцент робили саме на євреях. Особлива історія – це масова страта в Мерліковій балці.

Пам`ятний знак в 2002 році встановили члени єврейського товариства "Хесед Дебора". І саме представники цієї національності здебільшого доглядали за комплексом і кілька разів на рік проводили там свої заходи.

Вчорашнє покладання квітів можна було б вважати хоч невеликим проявом людяності з боку нинішніх окупантів – росіян. Але при цьому місцеві z-пабліки забиваються новинами, де бойові дії на Близькому Сході подаються в антиізраїльскому контексті, а в коментарях під відповідними новинами модератори залишають виключно антисемітські повідомлення.

Як синхронізуються в головах пропагандистів подібні пам`ятні акції і виправдання нападів на Ізраїль то ж таки Ірану? Надскладне для усвідомлення цивілізованої людини питання.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 30 квітень, вівторок 2024
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок