Самоідентифікація зрадників. Хто вони, палкі прихильники "руського міру"?

Бердянськ 24
07.01.2024 · 13:33 · переглядів - 2329

Для кращого розуміння поточної ситуації в окупованому Бердянську редакція відслідковує заяви колаборантів і зрадників різної величини. В результаті для себе відзначили показову тенденцію - прихильники "руського міру", які пішли на співпрацю з окупантами, себе і своїх земляків називають як завгодно, але уникають самоідентифікації, як українців

Самоідентифікація зрадників. Хто вони, палкі прихильники "руського міру"?
На фото Олексндр Сауленко під час новорічних свят в Бердянську

Сотні років північний сусід намагається знищити українську націю і позбавити наш народ самоідентифікації. Нова спроба - чергова військова агресія і політика асиміляції на окупованих територіях. Спроби розмиття національних відмінностей через православну віру, утиски української мови, примус і репресії за прояв найменшої незгоди з політикою окупантів - традиційні методи, які використовуються росіянами від покоління до покоління по відношенню до українців. Аналогічні підходи практикуються і сьогодні на окупованих територіях.

Один із сучасних шаблонів пропаганди - "росія мультикультурна країна, де мирно співіснують різні національності та представники різних релігійних течій". Спростовувати ці тези навряд чи необхідно в поточному матеріали, адже новини про масові збройні сутички і конфлікти в лавах російської армії на релігійному чи національному підґрунті вже стали буденністю, а всередині російського суспільства давно процвітають шовіністичні настрої. В цьому контексті цікаво інше. До окупованого Бердянська приїжджають буряти, дагестанці та інші народності рф з представленням своєї культури. При цьому жодної згадки про місцеві традиції та культурні надбання.

Місцеві колаборанти та зрадники в своїх публічних заявах ідентифікують себе росіянами. Таким самим чином називають українців окупованої частини Запорізької області. В цьому був неодноразово помічений псевдогубернатор Балицький. Один з останніх прикладів його інтерв'ю пропагандистському ресурсу "Запорізьке агенство новин".

скрін

 

Тезу про "один народ" також повторює місцевий колаборант, псевдо голова "ВЦА Бердянського району" Олексій Кичигін. Один з останніх прикладів - фрагмент привітання з Новим роком.

 

скрін

 

"Мы - россияне" заявляв псевдо очільник окупованого Бердянська Сауленко.

скрін

Такі ж самі тези лунають в пропагандистських матеріалах місцевих Z-пабліків. Зрадники намагаються максимально відректись від свого походження і минулого на милість окупантам, яких по-рабськи називають "шефами"...




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок