В Маріуполі вже кожен третій – виходець з Середньої Азії та Кавказу. Бердянськ наступний на велике переселення

Бердянськ 24
02.01.2024 · 19:00 · переглядів - 24575

Якщо «руський мір» не зупинити, то національний склад нашого міста може кардинально змінитися. Місця не вистачатиме не тільки українцям, а й самим росіянам. Як це вже сталося з сусіднім Маріуполем.

В Маріуполі вже кожен третій – виходець з Середньої Азії та Кавказу. Бердянськ наступний на велике переселення
Мігрантська хвиля вже накрила Маріуполь. Бердянськ приймає естафету. Такий він "Руський мір". Джерело: соцмережі

Маріуполь потопає в гастарбайтерах-злочинцях

«Бердянськ 24» звернув увагу на один дивний, але показовий факт: у маріупольських інформаційних джерелах, в тому числі і в z-пабліків, значно зріс трафік з країн Середньої Азії.

Здавалося, ну який може бути запит в умовному Узбекистані чи Таджикистані на події в Маріуполі? Відповідь проста. Вони читають про своїх співвітчизників. А ті вже в Маріуполі складають серйозний відсоток населення.

Коректний чисельний склад сусіднього міста зараз складно назвати. За словами мера українського Маріуполя Вадима Бойченка, станом на березень 2023-го в захопленому і розбомбленому загарбниками місті залишалося близько 120 тис мешканців, ще десь 120 тис. – виїхали за кордон, 150 тис. – на територію вільної України.

А вже восени 2023-го радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що кількість завезених робітників з Середньої Азії та Кавказу перевищила 50 тисяч осіб. Тобто, плюс-мінус кожен третій – не українець. Та й не росіянин також.

 - Хіджаби в Маріуполі стали звичайною справою, але цього ніколи не було. Просто для розуміння, наскільки там змінився національно-етнічний склад. Мігранти привозять в Маріуполь російські проблеми, в тому числі і розбрати на релігійній основі.

Фактично мусульман у місті стало так багато, як ніколи раніше – чеченці, дагестанці, узбеки, таджики. Вони починають розбиратися в стосунках між собою і групуватися в банди, – підсумував Андрющенко.

Якісний склад «гостей» зрозумілий. Там немає професорів та академіків. Великий відсоток людей із кримінальним минулим. І в будь-якому випадку вони всі є злочинцями, адже на територію України потрапили незаконно.

Потік мігрантів впевнено рухається в сторону Бердянська. "Дякувати" за це варто місцевим колаборантам. Фотоколаж: "Спротив" 

Бердянськ наступний на переформатування національного складу

Ці процеси в Бердянську поки що простежуються не так очевидно з двох основних причин:

  1. У нас росіяни не наробили такого лиха, як в Маріуполі. Там масштаби відбудови просто космічні. Апетити до відкатів та бюджетних крадіжок відповідальних чиновників – шалені. Саме тому працюють не росіяни, не окуповані українці, а саме найдешевші в оплаті праці азіати.
  2. Як не дивно, але допомагає повна відсталість «мера» Сауленка та новобраних зрадників-«депутатів». Вони банально не здатні запропонувати своїм покровителям хоч якісь проекти, на які росіяни готові давати будь-які гроші.
    Немає ідей, немає масштабу, немає і згаданої вище проблеми.
    Якщо це з’явиться – гастарбайтери з родинами одразу переїдуть в Бердянськ. Де море, де затишно, де прекрасна коса. А те, що місцеві топ-колаборанти також забажають заробити на мігрантах і посунуть бердянців, можна і не сумніватись.

Проте і без цього вже добре видно, як культура і етнічна структура українського Приазов’я змінюються. Більшість українців російські терористи витіснили. Якщо ЗСУ не вплине на ситуацію, то Бердянськ перетвориться на якусь азійсько-кавказьку республіку з кримінальним нахилом. Це очевидно.

І це один з чисельних побочних ефектів приходу «рускава міра».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок