В мережі активно розганяється новина про мітинг в Бердянську. Це дуже схоже на провокацію

Бердянськ 24
27.12.2023 · 12:53 · переглядів - 1528

Думка «Бердянськ 24»: за умов окупації українцям на таких «зборах» робити нічого. Якщо є довіра до нас – просто не ходіть на цю зустріч.

В мережі активно розганяється новина про мітинг в Бердянську. Це дуже схоже на провокацію
Типове фото будь-якого мітинга на росії. Джерело: соцмережі

Є прекрасне розуміння, що майнові питання чи не найбільше зараз хвилюють бердянців, чиє місто тимчасово лишається під окупантом. Якась московська жіночка пропонує всім, в кого є претензії та питання по житлу, зібратись в парку Шмідта і сформувати якісь вимоги до «влади».

Ми б взагалі не звернули уваги на подібну історію, якби не кількість згадок про цей івент в інтернеті та соцмережах. І просто хочемо попередити дорогих бердянців: не ходіть нікуди, сидіть вдома.

Можна навести з десяток причин для такого рішення, але вистачить і одного: які ще, в біса, мітинги при росії? Звідки там взятися демократії, ще й на окупованій території та при їх рівню ненависті до українців?

Спробуйте відповісти собі на питання: ви впевнені, що таким чином загарбники просто не хочуть виявити невдоволений росіянами контингент, котрий до того сам покаже, що в них є що відбирати?

Захистити житло в Бердянську зможе тільки ЗСУ. Але це не наступної п'ятниці

Якщо окупантська влада мітинг погодить, то це дуже підозріло. Якщо не погодить – вдвічі підозріліше. В такому разі просто вбийте в пошукову стрічку, що їх нацгвардія робить безпосередньо з росіянами на таких заходах. Цього достатньо?

Українці, на відміну від східних сусідів, не раби. Свобода в генах, а висловлення публічної, відкритої незгоди – це норма для нашого суспільства. Але зараз ця історія в Бердянську реально не на часі. Повернеться Україна – будемо мітингувати.

Бережіть себе і не реагуйте на провокації. Особливо на ті, що прилітають з Москви.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок