Прекрасний відпочинок на Кіпрі для всіх бажаючих

Кіпр є найбільшим скарбом Середземномор'я, продовжуючи залишатися протягом багатьох років популярним європейським місцем відпочинку

Прекрасний відпочинок на Кіпрі для всіх бажаючих

Кіпр відомий, як один з найбільш екзотичних островів, де багатотисячна армія туристів проводить щорічно свою відпустку. Відвідувачі стікаються в цей регіон, щоб дослідити природні пишноти острова, здійснити піші прогулянки, зайнятися віндсерфінгом і вітрильним спортом, покататися верхи на коні на заході дня, а ввечері посидіти на терасі шикарної вілли, випити чашечку ароматної кави і поспілкуватися з друзями.

Кіпр - це острів з досить багатою і яскравою історією, існування деяких його міст почалося кілька тисяч років тому. Починаючи з десятого століття, його столицею є місто Нікосія. У районі Фамагусти можна знайти найкрасивіші пляжі міста.

Кипр

Найбільш відвідувані міста на Кіпрі

Популярним туристичним центром є місто Пафос, що мало статус столиці за часів правління Римської імперії. Другий за величиною і за відвідуваністю місто Кіпру - Лімассол, в якому розміщений зараз один з найбільших портів острова. Основними курортними містами Кіпру є:

  • Піссурі;
  • Аргос;
  • Какопетрія;
  • Ларнака;
  • Платрес і Тродос.

Вибираючи тур на сайті antonivtours.com, потрібно спочатку визначитися, в якому місті хочеться зупинитися. Таким чином купити тур на Кіпр можна буде з урахуванням всіх побажань.

Готелі для відпочинку

Кіпр має просто величезним безліччю готелів на абсолютно будь-який, навіть самий вибагливий смак і бюджет. На території Нікосії людям з необмеженим бюджетом можна зняти номер в п'ятизірковому «Hylton Cyprys». Для менш вибагливих туристів є маса готелів рангом в три зірки і з меншою орендною вартістю. Пафос є, чи, не рекордсменом щодо готелів, що мають п'ять зірок комфорту. У місті взагалі розташована величезна кількість готелів, так що з розміщенням в місті проблем не виникає, як і в Ларнаці, Айа Напі, Аргосі, Платресі і, звичайно, Лімассолі.

Кипр

Рівень життя

Рівень життя на території Кіпру завдяки досить розвиненій економіці не поступається рівням найрозвиненіших країн Європи. Вартість життя тут в основному нижче Європейському, а середньостатистичний дохід на душу населення становить приблизно дев'ять з половиною тисяч євро на рік. Цінова політика Кіпру так само відносно демократична, що так само сприяє підвищенню рівня життя населення. Злочинність на Кіпрі практично відсутня, відчувати себе тут безпечно можна в будь-який час доби, а залишеної без нагляду машиною майже напевно ніхто не зацікавиться.

Де відпочити з сім'єю

Кот на набережной

Для приїжджих сімей з дітьми пропонуються цікаві тури від Антонів Тур, а також відкриваються двері сімейних вілл, які розташовані в прекрасних сільських селах в передгірних районах. Багато гостей можуть досліджувати острів на велосипеді або на човні, орендувати джип для екскурсійної поїздки по острову, зіграти партію в гольф на одному з трьох кіпрських полів для гольфу. Невеликі піщані бухти пропонують чудове і захоплююче підводне плавання, де можна досліджувати багатий підводний світ.

З вікон кіпрських вілл відкриваються дивовижні і неповторні пейзажі: скелясті берегові лінії вкриті лісистими горами і пагорбами, а традиційні села з звивистими вулицями, акуратними терасними, виноградниками і оливковими гаями створюють ідеальний контраст.



На початок