Франківськ радий вітати мешканців Бердянська – гаряча піца для теплого прийому.

Бердянськ, як і багато інших міст сходу, півдня та півночі України постраждав від російської агресії. Його мешканці, як і сотні тисяч інших громадян, вимушені покидати свої домівки, шукаючи прихистку на західних територіях держави, або закордоном.

Франківськ радий вітати мешканців Бердянська – гаряча піца для теплого прийому.

На заході України тепло зустрічають вимушених переселенців, зокрема Івано-Франківськ став новою домівкою для багатьох бердянців, це гостинне, затишне, красиве і комфортне для проживання місто. Тут можна відпочити від війни та знову відчути, хоч і відносне, але мирне життя. Йому є що запропонувати у плані дозвілля, особливо різноманітну і смачну кухню. Наприклад, у нас працює багато піцерій і суші барів, а для тих хто не хоче покидати свою зону комфорту чи не має не це часу,  Good Sushi & Pizza пропонує безплатну доставку піци!

Дві смачні піцци

Піца на усі смаки

В нашому меню представлені десятки позицій, серед широкого розмаїття неповторних смаків, неодмінно знайдеться Ваша улюблена піца, або та, яка стане такою. Неперевершені смакові якості, поживність, свіжість та користь, це те, що подарує насолоду будь-якому гурману.

Ми подбали про те, щоб у Вас була можливість скоштувати більше смаків, щоб Ви могли поділитися піцою з друзями чи рідними, адже в їсти компанії веселіше і смачніше! З цією метою у нас діє акція 1+1=3. Саме так, купляючи дві піци, третя йде в подарунок.

акція на суші роли

Також Good Sushi & Pizza підтримує постійно діючу акційну пропозицію із безплатною доставкою в межах міста!

Над приготуванням нашої піци працюють професійні піцайоло. Вони втілюють в життя вишукані авторські, популярні та традиційні рецепти, використовуючи найкращі продукти, екологічні і свіжі. Кухня оснащена по останньому слову кулінарної техніки і тут дотримуються усіх санітарних норм, а персонал вакцинований від COVID-19.

Наші переваги:

  • Велике меню з багатим вибором.
  • Тільки смачні і поживні страви.
  • Їжа готується із якісних, свіжих та екологічних продуктів.
  • Кухня із сучасним обладнанням та строгим дотриманням санітарних норм.
  • Приготуванням займаються досвідчені кулінари.
  • Доступні ціни та ефективна система лояльності.
  • Безплатна доставка.
  • Працюємо без вихідних.

Замовляйте піцу онлайн чи самовивовозом, завітавши до нас за адресою: вул. Грюнвальдська, 10 або Сорохтея, 41А. Замовлення з дому чи офісу з безплатною доставкою, набагато зручніше, тому більшість обирають саме цей варіант, Щоб скористатися ним просто зайдіть на офіційний сайт Good Sushi & Pizza: https://goodsushi.if.ua/goodpizza/



На початок