ДБР підозрює в держзраді трьох інспекторів Азовського басейнового управління з Бердянська

По матеріалам ДБР
30.07.2022 · 09:48 · переглядів - 3536

Працівники ДБР заочно повідомили про підозру у державній зраді трьом головним інспекторам відділу рибоохоронного патруля № 1 Азовського басейнового управління Державного агентства меліорації та рибного господарства України.

ДБР підозрює в держзраді трьох інспекторів Азовського басейнового управління з Бердянська

Починаючи з березня поточного року, правоохоронці з власної ініціативи розпочали «службу» у так званому «отделе охраны окружающей среды и водных биоресурсов» окупаційної адміністрації рф у м. Бердянську. Зрадники здійснюють чергування та контроль за виловом і подальшою передачею продукції на пункт прийому в інтересах окупаційної влади.

Чоловіки фактично допомагають окупантам використовувати флот Азовського басейнового управління та розпоряджатись водними біоресурсами, що належать народу України.

Правоохоронці підозрюються у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацію майна.
Процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях здійснює Запорізька обласна прокуратура.

ДБР вчергове попереджає, що всі тимчасово окуповані території найближчим часом будуть звільнені, а всі колаборанти та зрадники будуть притягнуті до суворої відповідальності.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок