Увага усім водіям, що планують виїзд у бік Бердянська зі сторони Запоріжжя!

Бердянськ 24
15.08.2022 · 09:04 · переглядів - 3516

Нові правила перетину "сірої зони"

Увага усім водіям, що планують виїзд у бік Бердянська зі сторони Запоріжжя!

Нагадуємо, що для оформлення дозволу на виїзд потрібно зареєструватись у електронній формі за посиланнями: (Внесення змін у заявку щодо дати виїзду, марки та державного номеру автомобіля, списку осіб, які включені до заявки на виїзд, не дозволяється)

Заявка для виїзду цивільних осіб на тимчасово окуповану територію Бердянського району

 

Правила виїзду на тимчасово окуповану територію через Запорізьку область змінились.

З 12 серпня заявки подаватимуться виключно в електронному вигляді за оновленою формою.
Про це повідомляє ЗОВА.

- Затверджено новий порядок виїзду на тимчасово окуповану територію через Запорізьку область – зміни діють від 12 серпня. Необхідно звернути увагу, що з 12 серпня заявки подаватимуться виключно в електронному вигляді за оновленою формою. Внесення змін до заявки за датою виїзду, марки та державного номера автомобіля, списку осіб, включених до заявки на виїзд, не дозволяється, - йдеться у повідомленні.

Виїзд на тимчасово окуповану територію, а також переміщення вантажів (товарів) здійснюється у складі колон через певний блокпост у с. Кам'янське. Формування колон для виїзду відбувається на майданчику за адресою пункту пропуску: Оріхівське шосе, 36, м. Запоріжжя щоденно з 06:00 до 17:00.

Виїзд на тимчасово окуповану територію організується з урахуванням обмежень, встановлених законодавством. Бажаючим в'їхати на окуповану територію слід мати при собі документи, що засвідчують особу, відповідні документи на транспортний засіб, документи на товар (вантаж), що перевозиться.

Зазначається, що військовослужбовці, представники правоохоронних та контролюючих органів, які здійснюють свою діяльність у пункті пропуску та на блокпостах, у межах чинного законодавства мають право проводити огляд речей, транспортних засобів, багажу та вантажів.

Враховуючи стан автомобільної дороги та земельного полотна через річку Янчекрак за маршрутом прямування колони, включення до її складу забороняється:

  • вантажних автомобілів із дозволеною максимальною масою понад 3,5 т;
  • автобусів, обладнаних сидячими місцями у кількості понад двадцять дві, що передбачено технічною характеристикою транспортного засобу, крім транспорту для евакуації мешканців тимчасово окупованих територій.

- У разі виникнення безпосередньої загрози життю та заподіяння шкоди здоров'ю громадян може бути введене тимчасове обмеження (заборона) руху транспортних засобів за маршрутом прямування колони, - зазначають у ЗОВА.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок