Витоку даних під час кібератаки на урядові сайти та "Дію" не було – СБУ

По матеріалам ЛІГА.Tech
14.01.2022 · 09:57 · переглядів - 2858

Під час кібератаки на урядові сайти та сайт "Дія" в ніч з 13 на 14 січня не відбулося витоку персональних даних, повідомила пресслужба СБУ в коментарі для видання LIGA.net

Витоку даних під час кібератаки на урядові сайти та "Дію" не було – СБУ

 - У ніч з 13 на 14 січня було здійснено хакерську атаку на низку урядових сайтів, зокрема МЗС, МОН та інші. На головній сторінці цих сайтів було розміщено повідомлення провокаційного характеру. Водночас контент сайтів не було змінено, а витоку персональних даних, за наявною інформацією, – не відбулося.

З метою недопущення поширення атаки на інші ресурси, а також щоб локалізувати технічну проблему, тимчасово призупинено роботу низки інших урядових сайтів.

Служба безпеки України та Держспецзв'язку спільно з відповідними органами державної влади займається розслідуванням інциденту та збирає цифрові докази.

Більшу частину постраждалих державних ресурсів вже відновлено, інші будуть доступні найближчим часом, – йдеться у коментарі СБУ.

Нагадаємо, що минулої ночі було організовано глобальну атаку на українські урядові сайти, а також на сайт сервісу "Дія".

Тэги: хакерысбу


Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок