Запорізькі поліцейські заступили на службу в повному складі та охороняють правопорядок в посиленому режимі

По матеріалам пресс-службы полиции
24.02.2022 · 11:53 · переглядів - 2292

Близько 5-ї ранку органи і підрозділи ГУНП в Запорізькій області підняті по бойовій тривозі. Наряди поліції, екіпіровані належним чином, перебувають на вулицях населених пунктів регіону для забезпечення безпеки громадян.

Запорізькі поліцейські заступили на службу в повному складі та охороняють правопорядок в посиленому режимі

У Запорізькій області поліцейськими здійснюються посилені комплексні заходи по охороні публічної безпеки та забезпеченню правопорядку, виявленню правопорушень в громадських місцях, а також контролю за безпекою дорожнього руху.

Поліція просить громадян зберігати спокій, громадський порядок та не вдаватися до правопорушень.

Не піддавайтеся паніці та провокаціям, отримуйте повідомлення щодо поточних подій виключно з офіційних джерел. Співробітники поліції готові до надання громадянам необхідної допомоги та інформації.

Поліцейські вживають активні заходи, спрямовані на виявлення підозрілих осіб та вилучення зброї, боєприпасів, вибухових пристроїв і речовин.

Запорізька поліція звертається до жителів міста з проханням із розумінням ставитися до превентивних заходів, мати з собою документи, що засвідчують особу та належним чином реагувати на законні вимоги працівників правоохоронних органів.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок