Недорогий відпочинок у дивовижній країні вічного сонця

Єгипет − незвичайна країна з багатою історією і ексклюзивною природою. Знаходиться в північно-східній Африці і займає невеличку частину для проживання, 95% - це пустеля.

Недорогий відпочинок у дивовижній країні вічного сонця

Але ця маленька частинка приховує в собі безліч таємниць від колись існуючої могутньої древньої цивілізації. Про її існування свідчать піраміди Гізи, Великий Сфінкс, і Temple Karnax, чиї стіни усіяні ієрогліфами, гробниці фараонів. Єгипетські піраміди є єдиним офіційним дивом світу, збереженим з давніх часів.

КЛІМАТ

Тропічний пустельний, адже Єгипет є невеличкою частиною великої пустелі Сахари. Стовпчик термометра влітку може в тіні досягати 50-градусної позначки. Зимою позначка опускається до +20-25°C. А в пустелі навіть спостерігаються незначні заморозки. Вночі значно прохолодніше, ніж вдень. На Червоному і Середземноморському морях коливання дещо менші. Їхати відпочивати в Єгипет можна і влітку, і взимку.

ДЕ КУПИТИ ПУТІВКИ

Якщо вам запропонували поїхати до Єгипту, без вагань погоджуйтесь − отримаєте яскраві незабутні враження. Це один із найпопулярніших напрямків цікавого та унікального відпочинку. Туристичну подорож до Єгипту та в інші країни світу пропонує туроператор «La Tour». Тури в Єгипет – це:

  • екскурсійний індивідуальний та груповий відпочинок;
  • гарячі тури до Шарм-Ель-Шейху, Хургади й інших міст;
  • романтична подорож для закоханих пар;
  •  доступні ціни на подорожі у будь-яку країну світу.

ЯК МОЖНА ВІДПОЧИТИ

Відпочинок в Єгипті − це захоплююча екскурсія в країну вічного літа, стародавніх руїн, фортець, храмів, до найкрасивішого на планеті теплого Червоного моря і золотого піску на Середземноморському узбережжі. Прекрасні піщані пляжі та чудове прозоре море − це просто рай для любителів дайвінгу, підводного плавання. Можна взяти прогулянкові човни і відправитись на коралові острови. Невелике занурення допоможе побачити дивовижний підводний світ: тропічну рибу, молюсків, морських їжаків, корали.

Любителі активного відпочинку можуть вирушити у круїз по долині найдовшої річки світу Нілу і спостерігати незвичайну природу та побут мешканців. У верхній течії річки є багато підводних скель — порогів, а в нижній, Ніл тече широко і повільно. Береги Нілу густо заросли акаціями, пальмами, єгипетським папірусом, у воді багато риби. Живуть крокодили, бегемоти, незчисленні зграї різних птахів.

Цікаво побувати у Каїрі, столиці Єгипту. Це найбільше африканське місто із двадцятимільйонним населенням, відвідати Єгипецький музей, цитадель Саладіна та мечеть Алабастер, дитячий культурний парк.

 Можна покататися у сучасному джипі по пустелі Сахарі і зупинитися в одному із оазисів на ночівлю. Приваблюють туристів розваги в аквапарку, які розташовані на території готелів: веселі водні гірки з різкими перепадами, запаморочливими спусками та неочікуваними поворотами.

Чудово провести час із дітьми можна в дельфінаріях або єгипетських парках розваг.

КУРОРТИ

Курорти Єгипту характеризуються розвиненою туристичною інфраструктурою і доступними цінами. Завдяки великому вибору затишних готелів різних категорій, ви зможете відпочити з родиною з дітьми.

На фото сланцы в песке на фоне моря

Хургада

Найпопулярніший туристичний центр на Червоному морі. Сервіс в Хургаді відповідає найвищим європейським стандартам. Пляжі тут вкриті чистим дрібним білим піском.

Сахл-Хашиш

Це один з найбільш розкішних курортів. Це ідеальне місце для туристів, які звикли до найвищого рівня комфорту і сервісу. Його незаймані пляжі розкидані по площі в 12 кілометрах. Готельні комплекси оточені фонтанами, садами, водяними каналами та лагунами. Є професійно ландшафтні поля для гольфу та дайвінг-центри.

Шарм-ель-Шейх

Знаменитий курорт «Королівська бухта» розташований на півдні Синайського півострова-малої частини Єгипту, що лежить не в Африці, а в Азії. Шарм-ель-Шейх є найбільшим курортом в регіоні і має Міжнародний аеропорт, що обслуговує туристів з усіх куточків півострова. У Шармі безліч дорогих готелів, він вважається найбільш престижним курортом.



На початок