Абразиви марки 3M: які види можна придбати?

Компанія 3M може запропонувати широкий асортимент високоякісних абразивів

Абразиви марки 3M: які види можна придбати?

Яка б задача пов’язана зі шліфуванням, поліруванням чи зачисткою поверхні перед вами не стояла — ви легко знайдете необхідний продукт в магазині www.inta.pro — офіційного представника 3M в Україні. А ми, своєю чергою, спробуємо полегшити вам процес вибору. 

Абразиви 3M за призначенням поділяються на декілька основних категорій: відрізні, зачисні, фіброві, пелюсткові, шліфувальні круги, шліфувальні стрічки, пелюсткові круги та щітки.

Відрізні круги 3M  застосовуються для розрізання металів на спеціальних верстатах або за допомогою ручного інструменту, а також для розкроювання заготовок з гіпсокартону, шиферу, ДСП, ДВП. Серед основних їхніх переваг — стійкість до зовнішніх умов та висока якість зрізу.

Зачисні круги 3M призначені для попередньої обробки та зачистки металу за допомогою КШМ («болгарки»). Перелік доступних операцій залежить від показника абразивності кожного окремого продукту. Проте для всіх моделей спільними є зручність у використанні та зносостійкість круга.

абразиви

Шліфувальні круги та стрічки 3M використовуються для попередньої обробки різноманітних металів як на промислових підприємствах, так і у побутових умовах. Усі круги мають запатентований абразив Cubitron™ II, який сколюється при роботі та відкриває нові гострі вершинки, що ріжуть метал, а не плужать його. Круги демонструють високий показник різальної здатності, а шліфувальні стрічки, завдяки варіативності розмірів, можна дібрати для більшості завдань.

Фіброві круги 3M мають високу гнучкість, тому можуть застосовуватися для шліфування деталей під різними кутами нахилу. Крім цього вони мають високу стійкість до розшарування та впливу зовнішніх факторів. Ці круги підходять для обробки металевих поверхонь. 

Пелюсткові круги та щітки 3M мають унікальну структуру, що обумовлює такі їхні переваги як додаткова еластичність та гнучкість, знижена ймовірність розколу диска та подовжений ресурс використання. Такі абразиви використовуються для ремонтних робіт та шліфування деталей зі сталі, чавуну, алюмінію, кольорових металів та їхніх сплавів.

Абразив з якої б категорії ви не обирали, слід звертати увагу на такі параметри як діаметр виробу та зернистість.

абразиви

Розмір зерна вказується на зовнішній поверхні круга — чим більше значення, тим менше зерно, а отже інші задачі. Такі круги використовують для делікатного шліфування та фінальної обробки. Моделі з великим зерном призначені для більш грубої роботи.

А діаметр потрібно добирати відповідно до технічних вимог обладнання, з яким абразив буде застосовуватися. Він має бути не більшим, але й не меншим, ніж зазначено, аби запобігти передчасному пошкодженню диска й мінімізувати ризик травмування користувача.

Детальніше розглянути та замовити абразиви, а також інші матеріали для полірувальних робіт можна за посиланням: https://inta.pro. Якщо в процесі вибору у вас виникнуть додаткові питання — зверніться за порадою до наших досвідчених фахівців в чаті або за телефоном, вони залюбки допоможуть вам.



На початок