Стабілізатори напруги для квартири чи офісу і які в них мають бути обов'язкові опції

Стабілізатори напруги виконують важливу функцію - вирівнюють показники струму для того, щоб передати його у внутрішню мережу будинку або офісу

Стабілізатори напруги для квартири чи офісу і які в них мають бути обов'язкові опції

Запропонований компанією “Квант” стабілізатор напруги є одним з кращих варіантів для стабілізації параметрів і використання як в житловому секторі, так і для комерційного чи промислового застосування. Лінійка продукції бренду пропонує всі типи найбільш актуальних стабілізаторів з широким асортиментом вихідної потужності. Розглянемо детальніше, які параметри є обов'язковими для якісної роботи стабілізатора напруги в будь-якому будинку чи в комерційному застосуванні.

Діапазон регуляції та механізм переходу

Кращим варіантом регуляції напруги є її безступеневість. Тобто, якщо на вхід стабілізатора надходить струм з підвищеною чи зниженою напругою, бажано, щоб стабілізатор миттєво реагував на такий аварійний режим роботи.

Електронні стабілізатори компанії “Квант” не мають жодних ступенів перемикання, тому дуже точно та гнучко реагують на динаміку зміни напруги і вирівнюють її одразу після зміни вхідних показників. Таким чином, на виході стабілізатора є напруга, що є повністю підготовленою для ефективного застосування побутовими приладами чи комерційним обладнанням.

Вхідна напруга: якісна регуляція значно меншої чи більшої від номінальної

У побутовій і комерційній мережі є достатньо поширеним явище значних змін показників напруги через перенавантаження системи чи миттєве звільнення великої кількості споживачів з мережі. Внаслідок цього показники напруги можуть значно змінюватись і не відповідати рекомендованому номінальному показнику напруги – 220 вольт.

Інверторні електронні стабілізатори можуть якісно регулювати струм в режимі миттєвого доступу в діапазоні, що сягає 90…350В. Якщо такі показники є, тоді навіть за наявності значних змін струму:

  • пристрої будуть працювати за збереження всіх завчасно визначених показників;
  • потужність і ефективність роботи побутових чи комерційних приладів буде у межах паспортних даних;
  • збереженість пристроїв та особливо блоків їх живлення буде найвищою, а отже і робота пристроїв значно зросте в часі.

стабілізатор напруги

Точність стабілізації

Ще один вагомий показник якості роботи – точність стабілізації. За базовими параметрами, в аналогових системах відхилення від показника вихідного струму у напрузі може складати навіть 10%. У інверторних електронних версіях стабілізаторів показник точності стабілізації вимірюється показником не вище 0,5%. Тобто точність роботи пристрою є однією з найвищих серед аналогічних систем.

Тривалість використання

Порівняно з механічними трансформаторно-стабілізуючими аналоговими системами, електронні інверторні є набагато стійкіші до зносу та можуть прослужити тривалий час без будь-яких ремонтів чи спеціального обслуговування.



На початок