Миючі пилососи Bosch: для бездоганної чистоти та свіжості у вашому приміщенні

Для досягнення максимальної чистоти від пилу та бруду вам знадобляться миючі пилососи Bosch, оскільки їхня функціональність перевершує звичайні варіанти

Миючі пилососи Bosch: для бездоганної чистоти та свіжості у вашому приміщенні

Для досягнення максимальної чистоти від пилу та бруду вам знадобляться миючі пилососи Bosch, оскільки їхня функціональність перевершує звичайні варіанти. Техніка цього бренду гарантує надійність, високу якість та ефективність. Компанія виготовляє власні двигуни, впроваджує нові технології та використовує інноваційні системи фільтрації. З мийним пилососом Bosch ви отримуєте пристрій, який легко впорається з будь-яким забрудненням та зробить повітря в вашому приміщенні свіжим та безпечним.

Чим відрізняються мийні пилососи Bosch?

Пристрої доступні у двох варіантах - класичному та портативному. Перший характеризується великою потужністю, живиться від електромережі і має колеса для легкості переміщення. Другий варіант відрізняється компактними розмірами, працює від вбудованого акумулятора та ідеально підходить для миття вікон, меблів, плитки тощо. Портативні моделі ідеально підходять для очищення автомобільних салонів.

 

Мийні пилососи Bosch оснащені фільтром HEPA, який затримує до 99% дрібних шкідливих частинок, сміття та алергенів. Це дозволяє очищати повітря навіть під час прибирання. Гігієнічний фільтр можна мити. Об'єм контейнера для води становить до 5 літрів, що достатньо для миття підлоги в квартирі з 1-3 кімнатами.

 

Портативні моделі оснащені шнуром довжиною від 3 до 9 метрів та функцією його автоматичного змотування. Моделі з акумулятором працюють без заряджання протягом 30 хвилин, що робить їх ідеальними для щоденного прибирання.

 

Для максимально комфортного очищення приміщення можна вибрати мийний пилосос Bosch з додатковими опціями:

  • моніторинг продуктивності;
  • насадка для чищення матраців;
  • електронне регулювання потужності.

Миючі пилососи Bosch

Комплектація та додаткові особливості

Ціна миючого пилососа Bosch залежить не лише від технічних характеристик, а й від додаткових функцій та особливостей, які він пропонує.

  1. Автозмотування шнура. Тепер не потрібно намотувати шнур вручну. Просто натисніть на кнопку, і кабель самостійно намотається на котушку.
  2. Без мішка. Ці моделі призначені виключно для вологого прибирання. Вода подається для очищення, а брудна вода виводиться, не залишаючи пилу та розводів на поверхні.
  3. Зберігання насадок в корпусі пилососа. Тепер ви не загубите свої насадки. Немає потреби шукати окреме місце для робочих елементів.

До комплекту входять насадки різних типів: широкі та вузькі, із щетиною і без, різних форм і розмірів. За їх допомогою можна легко чистити підлогу, кути, щілини, меблі та інші поверхні. Досягти високого ступеня чистоти допоможе спеціальна турбощітка з щетиною, розташованою по спіралі. Вона забезпечує ефективне очищення, видалення забруднень, волосся та шерсть з ворсистих поверхонь.

Детальну інформацію про кожну сучасну модель пилососу бренду дізнаєтесь на  сайті www.bosch-home.com.ua - офіційному ресурсі виробника.



На початок