Xiaomi: лідер у світі мобільних телефонів та смартфонів. Чому користувачі вибирають саме цю марку?

Ще півтора десятки тому маркування на будь-якому виді товару «Made in China» не викликала жодних інших емоцій, крім зневаги і навіть, певною мірою, гидливості.

Xiaomi: лідер у світі мобільних телефонів та смартфонів. Чому користувачі вибирають саме цю марку?

Але останніми роками, завдяки зусиллям низки виробників, ситуація різко змінилася. Не останню роль у цьому відіграла компанія Ксіомі. Сьогодні цей бренд, що виробляє смартфони та мобільні телефони Xiaomi, входить до групи лідерів світових виробників електронної та комп'ютерної техніки. І багато користувачів вибирають купити телефон Xiaomi.

Коротка історія компанії Xiaomi

Бренд Сяомі з'явився у 2010 році завдяки невеликій групі IT-фахівців на чолі з Лей Цзюнем. Першим продуктом нових бізнесменів була технологія MIUI — модифікованої версії Android. Завдяки її подальшому доопрацюванню була створена така версія названої операційної системи, яка за своєю інфраструктурою та зручністю не поступалася вже популярним на той час ОС Apple та iOS. Наступним етапом роботи компанії Xiaomi стало виробництво смартфонів.

Сьогодні під брендом Ксіомі розробляються та виробляються різні види високотехнологічної продукції, популярної у багатьох країнах світу. Частка смартфонів Xiaomi на світовому ринку цієї категорії продукції перевищує 20%. Бренд Сяомі входить до трійки лідерів разом із Samsung та Apple. Сьогодні кожен третій офіційно проданий на українському ринку мобільний телефон — це пристрій бренду Xiaomi.

Компанією Сяомі успішно розвиває також суббренди Poco та Redmi. Завдяки їхній автономності зводиться нанівець ризик виникнення небезпеки для іміджу бренду Xiaomi. Сьогодні модельний ряд компанії включає лінійки із назвами:

  • Xiaomi та номер (найдорожчі флагманські пристрої);
  • Redmi (простіші та дешевші вироби);
  • Poco (найдоступніші за ціною).

Є ще лінійка Black Shark, що включає лише ігрові моделі з акцентом на продуктивність. Особливостями таких пристроїв можуть бути: додаткові елементи керування, покращена система охолодження або сміливий дизайн. Ось так завдяки ідеям та інноваціям невеликий стартап перетворився на цілу низку програмних продуктів із претензією на світове лідерство.

телефон Сяомі

Основні переваги мобільних телефонів та смартфонів Сяомі

Продукція Ксіомі стала популярною у користувачів з двох основних причин:

  • фінансову вигоду в порівнянні з флагманськими рішеннями Samsung, Sony або Apple;
  • якості матеріалів, збирання та «начинки».

Переваг у мобільних телефонів компанії Xiaomi досить багато. Але як головні можна назвати:

  • потужний процесор;
  • відмінна батарея;
  • хороша якість екрана;
  • простий та зрозумілий інтерфейс.

Установка власної оболонки MIUI розширює функціонал смартфона, надає користувачам використовувати низку інших можливостей.

Якість складання та дизайн пристроїв Xiaomi

Смартфони бренду Сяомі мають стильний дизайн. Виготовлений з алюмінію корпус приваблює молодь та людей старшого віку, які цінують естетику та стиль, плавними лініями. Максимальна точність складання пристрою досягається завдяки підвищеній увазі до деталей. А наявність якісних камер дозволяє знімати чудові відео та фото.

телефон Сяомі

Інноваційні технології, що використовуються у пристроях Xiaomi

Впровадження китайським розробником смартфонів передових технологій у свої продукти дозволяє досягти ними максимальної функціональності та ефективності. Навіть бюджетні моделі мають датчик відбитка пальця. Алюмінієвий корпус робить девайс стійким до падінь, інших видів механічної дії.

На чистоту та якість звуку флагманських моделей мобільних телефонів позитивно впливають нові акустичні системи. Точності та ефективності роботи сенсора наближення сприяє впровадження інновацій у вигляді ультразвукових технологій. Основна камера здатна знімати у форматі 4К. Унікальним рішенням для флагманських моделей є корпус із кераміки. Важливо, що навіть у бюджетні пристрої щорічно впроваджуються нові рішення. І все це — за лояльної цінової політики.

Висновок

Смартфони Xiaomi та їх суббренди Redmi та Poco — чудове придбання для тих, хто не хоче переплачувати за смартфон, але цінує його:

  • зручність та надійність;
  • висока продуктивність;
  • наявність додаткових функцій;
  • привабливий дизайн.

Якщо ви хочете купити телефон Xiaomi, звертайтесь до інтернет-магазину Elmir.ua. Вони пропонують своїм клієнтам лише оригінальну сертифіковану продукцію китайського виробника за однією з найнижчих цін в Україні. У них можна зробити замовлення онлайн з доставкою по всій країні. На кожен продукт бренду Ксіомі надається гарантія.

Постали якісь питання? Зателефонуйте за телефонами: 093-00-00-428, 067-00-00-428, 095-00-00-428, (057) 728-38-48, а також через телеграм-бот, або за коротким номером 428 (З мобільного безкоштовно). Ви отримаєте не тільки вичерпну відповідь, а й за бажання професійну консультацію менеджерів інтернет-магазину.



На початок