Смарт-годинник Xiaomi Redmi Watch 3 Active – огляд нового хіта 2023

Смарт-годинник Xiaomi Redmi Watch 3 Active – огляд нового хіта 2023

У липні цього року стартував глобальний продаж нового смарт-трекера Xiaomi під брендом Redmi. На зовнішньому ринку модель одержала назву Redmi Watch 3 Active. Це простий та недорогий пристрій, що пропонує користувачам великий екран, вологозахист, можливість прийому телефонних дзвінків та інші популярні функції. Перш, ніж купити смарт годинник Xiaomi, фахівці AVIC (магазину електроніки та гаджетів) пропонують детальніше з ним познайомитися.

Характеристики Xiaomi Redmi Watch 3 Active 

Новинка примітна великим LCD-дисплеєм розміром 1,83 дюйми з роздільною здатністю 280 х 240 пікселів і гарною яскравістю 450 ніт (пікова – 600 ніт), частотою оновлення – 60 Гц, щільністю пікселів – 341 ppi та підтримкою Always on Display. Прямокутний сенсорний екран оформлений 2,5D-склом із закругленими краями. Розмір девайса – 47х39х11 мм, вага з ремінцем – 41,7 г. В моделі передбачено 200 різноманітних циферблатів для кастомізації зовнішнього вигляду під особисті уподобання користувача.

Годинник сполучається зі смартфоном по Bluetooth 5.3, що підвищує якість та надійність з'єднання. Інтегровані мікрофон і динамік дозволяють приймати вхідні дзвінки. Watch 3 Active здатні зберігати 10 контактів з MiFitness та показувати 20 останніх викликів із журналу. Головні датчики: 

  • компас;
  • гіроскоп;
  • пульсометр;
  • пульсоксиметр;
  • акселерометр;
  • крокомір.

Системи навігації, якими можна скористатись, маючий цей годинник Xiaomi – GPS, BDS, QZSS, GLONASS, GALILEO. Єдиний його мінус – це відсутність модулів NFC.

Окремий плюс бренду – за ремінець із крутою якісною застібкою. Звісно, тут простежується явне копіювання з Apple, але навряд чи це когось засмутить. У використанні такі браслети дуже зручні: вони нізащо не чіпляються і випадково не розстібаються. Щоб відчепити ремінець, достатньо натиснути кнопку. 

Годинник Xiaomi Redmi Watch 3 Active та функції 

годинник сяомі

Пристрій пропонує понад 30 спортивних режимів, включаючи 10 професійних, відстежує серцевий ритм і рівень кисню SpO2, має безперервний моніторинг якості сну та спеціальні функції для жіночого організму.

Redmi Watch 3 Active водонепроникні (5 атмосфер), що дає можливість використовувати їх під час плавання та занурення на глибину до 50 метрів. Важливо пам’ятати! Сильні потоки води, які виникають під час занять водним спортом, можуть пошкодити пристрій.

Watch 3 Active укомплектовані акумулятором місткістю 289 мАг. Низьке енергоспоживання апаратної частини та оптимізація програмного забезпечення наділяють годинник гарною автономністю: виробник обіцяє до 12 днів роботи у стандартному режимі та 8 днів при активному використанні. 

Ціна Xiaomi Redmi Watch 3 Active 

Годинник Сяомі доступний за невисокими цінами. Найбільш вигідна пропозиція – Redmi Watch 3 Active чорного кольору за 3874 грн (вартість на середину листопада 2023). Модель має екран 1,75" (320 x 360 пікселів), процесор Ambiq Apollo 3.5, а батарея 289 мАг забезпечує до 7 днів інтенсивного використання.

Чи варто купувати цю модель? Якщо вам потрібний доступний смарт-годинник з привабливим дизайном, зручним ремінцем, наявністю GPS та можливістю здійснювати дзвінки – так, однозначно варто. Щоб замовити годинник Xiaomi Redmi Watch 3 Active (або іншу конфігурацію), завітайте до онлайн-магазину або фізичних точок продажу AVIC в Харкові, Києві, Дніпрі або Одесі.



На початок