Коаксіальний кабель RG-213/U: переваги та особливості

Коаксіальний кабель RG-213/U: переваги та особливості

Коаксіальний кабель RG-213/U https://selteq.com.ua/uk/rg-213-u-koaksialnyj-kabel-mednyj-mnogozhilnyj-o10-mm-baraban-300-m/ в компанії Selteq користується величезною популярністю. Це бюджетне, практичне й універсальне рішення для облаштування мережі. Багатожильний провідник дозволяє згинати його без обмежень і оцінити високий рівень еластичності. У марки RG-213 U вказано фіксований опір, що становить 50 Ом. Найчастіше модель задіюють у системі радіозв'язку, що охоплює не тільки мобільний, а й інтернет. Якщо хтось перебуває в пошуках аналога РК 50-7-11, то варто звернути увагу на це маркування.

Особливості коаксіального кабелю RG-213/U

Стандартний коаксіальний кабель RG-213/U складається з першого екрана, білого циліндра, трубки, центральної жили, червоного циліндра, другого екрана. Це класична конструкція. Найчастіше користувачі вибирають двопровідну модель. Вона формується на основі металевого шару і центральної жили. Здебільшого зустрічається сітка, виконана на основі неізольованих тонких дротів, що захищає комірки кабелю від перегинів.

Для виготовлення коаксіального кабелю застосовують:

  • пористу ізоляцію;
  • металополімерну стрічку;
  • дріт з алюмінію;
  • ізоляцію.

Виробники дотримуються стандартів, тому відхилення неприпустимі. При правильному аналізі маркування, характеристик вийде з першого разу зробити правильний вибір.

Область застосування

Задіюють коаксіальний кабель RG213/U для передачі даних. Так вдається модернізувати радіочастотний діапазон і модернізувати радіотехнічні пристрої. Йдеться не тільки про побутові, а й промислові установки.

Якщо потрібно з'єднати передавальні або приймальні антени, то краще зупинятися на цьому вихідному передавачі. Також кабель підходить для виробництва вузлів апаратури, підсистем радіоелектронних систем, блоків, модернізації обчислювальної техніки або радіолокації.

За призначенням обладнання ділиться на розподільне, субмагістральне і магістральне. Важливо розібратися в цих категоріях, оскільки універсального формату немає. Є окремі моделі, створені для облаштування телевізійних систем і абонентських каналів. Ізоляційний шар буває напівповітряним, суцільним або пористим, залежно від призначення.



На початок