Люстра для передпокою - важливий елемент дизайну

Люстра для передпокою - важливий елемент дизайну

Передпокій – приміщення, котре першим зустрічає своїх власників і гостей дому. Правильно підібране освітлення допоможе підкреслити та приховати недоліки планування, а також комфортно себе почувати під час зборів на вулицю. Переходьте на сторінку інтернет-магазину Гамма Світла https://gamma.net.ua/ua/lyustry/dlya-koridora, де представлений широкий асортимент освітлювальних приладів у різних стилях і на будь-який смак.

Особливості вибору люстри для коридору

Нові освітлювальні прилади можуть допомогти трансформувати приміщення, розставити важливі акценти. Для цього варто звернути увагу на наступні важливі параметри:

  • розмір і конфігурація світильника має відповідати габаритам передпокою;
  • стиль вибраного предмета повинен поєднуватися з дизайном інтер’єра;
  • тип кріплення впливає на рівень складності монтажних робіт: люстри бувають накладними та підвісними – це необхідно враховувати;
  • матеріал, з якого виготовлений прилад впливає на екологічність, довговічність і простоту догляду: серед доступних варіантів споживачам пропонують вироби з пластику, металу, дерева та скла або комбінації різних елементів;
  • наявність додаткових компонентів: регулювання рівня яскравості, можливість дистанційного керування тощо.

Можна розглянути варіант із використанням кількох елементів, що дозволить розділити простір на кілька зон і зробити його більш функціональним.

Форма світильника, як важливий елемент гармонійності

Оптимальним варіантом для передпокою вважається лаконічна модель, яка створює достатній рівень освітлення. Ідеально, коли вибраний прилад не зливається з іншим елементами інтер'єру, а виконує роль однієї з центральних деталей.

З допомогою правильного світильника можна скоригувати пропорції кімнати. Наприклад, якщо ви бажаєте створити симетричні пропорції в прямокутному коридорі, вибирайте світильники витягнутої форми. Для квадратного коридору можна обрати люстру такої ж форми або зіграти на контрасті. Дуже важливо довіряти власному смаку та не боятись втілювати нестандартні ідеї.



На початок