Швейне обладнання Juki: особливості та переваги японських машин

Швейне обладнання Juki: особливості та переваги японських машин

У світі існує чимало виробників, які займаються виготовленням промислової швейної техніки, і одним з них є японська компанія Juki, яка почала свою роботу ще у 1938 році. Вона здобула повагу клієнтів, надаючи їм якісне, надійне, а нині ще й інноваційне обладнання.

Там, де є швейна машина Juki, робота йтиме швидко та ефективно. Усе обладнання оснащене міцними деталями, які попередньо тестуються, аби швачки та шевці, які з ними працюватимуть, були впевнені у їх надійності і довговічності.

Виготовляючи швейні машини, бренд використовує не лише розроблені кимось технології, а й власні. За роки роботи компанія розробила чимало нових систем, серед яких автоматичне обрізання та регулювання ниток, заправлення котушок та інші.

Які види швейних машин випускає бренд?

Є декілька типів промислових швейних машин, які випускає бренд:

  • одноголкові (для легких тканин);
  • двоголкові (для щільних та важких матеріалів);
  • триголкові високошвидкісні з П-подібною платформою (для циліндричних та трубчастих виробів);
  • плоскошовні;
  • човникового стібка;
  • оверлоки;
  • для пришивання ґудзиків.

Окрім машин для пошиву одягу бренд випускає і розкрійне обладнання для промислового виробництва. 

Знайти усю цю техніку можна на сайті компанії «Софторг», яка з 1999 року займається в Україні дистриб’юцією швейного обладнання професійного рівня від світових виробників.

Чому швейні машини Juki такі затребувані?

Висока якість та надійність продукції бренда приваблюють користувачів, та є й інші переваги. Серед них:

  1. Можливість оптимізувати швейні процеси на виробництві завдяки мультифункціональності обладнання;
  2. Чіткість роботи техніки навіть при мінімальній участі людини у швейному процесі;
  3. Висока швидкість виконання операцій, завдяки якій можна виконувати великі об’єми роботи.

Це техніка, яка майже ніколи не ламається, але потребує якісного технічного обслуговування – вчасної заміни деталей, прочищення систем і т.д. 

Якщо на вашому виробництві немає спеціаліста, який би цим займався, ви можете звернутись за такими послугами у «Софторг». Компанія не лише продає обладнання бренда, а й займається його встановленням, введенням в експлуатацію та гарантійним обслуговуванням. Тож ви отримуєте не лише техніку, а й повний комплекс послуг (за потреби).

Як придбати обладнання у «Софторг»

У вас є декілька способів замовити швейні машини Juki або інше обладнання: оформити покупки на сайті, обравши потрібний товар, зв’язатись по телефону із менеджером, який проконсультує з будь-яких питань щодо асортименту товарів чи послуг, або ж прийти в один із офлайн магазинів дилерської мережі компанії, якщо він є у вашому місті.

Доставка замовлень здійснюється кур’єрськими службами або власним транспортом компанії. Також є самовивіз з шоурумів за попередньою домовленістю з менеджером.

Обирайте найзручніші способи замовлення та доставки і отримуйте якісне обладнання від надійних виробників, перевірених часом і досвідом.



На початок