Огляд автомобіля Lexus NX 350H

Огляд автомобіля Lexus NX 350H

Автовиробник Lexus пропонує великий модельний ряд транспортних засобів для своїх клієнтів, які можуть значно відрізнятися власними технічними характеристиками. Lexus NX 350H 2022 року – це преміальний кросовер, який стане чудовим супутником в цьому бурхливому житті. Автомобіль досить економний, але водночас він відрізняється хорошими технічними характеристиками.

Технічні характеристики та комплектації транспортного засобу

Якщо говорити про новий Lexus NX 350H, то перш за все потрібно зазначити, що це гібридна модель. Транспортний засіб оснащений бензиновим двигуном на 2,5 літра, максимальна потужність якого складає 190 кінських сил. Силова установка підсилена двома електромоторами, які живляться за допомогою інтегрованих літій-іонних батарей.

Максимальна швидкість Лексус NX 2023 року випуску складає 200 кілометрів на годину. Динамічні характеристики транспортного засобу також на високому рівні. З місця машина може бадьоро стартувати та досягати швидкості в 100 км/год всього лише за 7,7 секунди.

інтер'єр лексуса нх 350

Додатково варто відзначити непогану компактність авто. У салоні можуть розміститися 5 людей. Водночас довжина машини складає 4660 мм, ширина – 1865 мм (зі складеними дзеркалами), а висота – 1640 мм.

Витрати пального на 100 кілометрів залежать від того, який цикл роботи двигуна використовує водій. Міський цикл вимагає 5,3 літра, а позаміський і комбінований – 5 літрів. Отже, автомобіль чудово підійде тим людям, які хочуть подбати про навколишнє середовище та скоротити кількість палива.

Якщо говорити про комплектації, то їх всього 3: Executive, Executive+ і Luxury. Від них залежить ціна, наявність певних елементів інтер’єру, екстер’єру, інтегрованих систем безпеки, елементів оглядовості тощо. 

Де можна купити Lexus NX 350H

де придбати лексус в укарїні

Такий Lexus гібрид можна купити в офіційному салоні автовиробника в Україні – «Лексус Сіті Плаза». Тут можна розраховувати не тільки на офіційні ціни на автомобілі, а й на низку додаткових послуг:

  • тест-драйв;
  • обмін авто через програму Трейд-ін;
  • сервісний ремонт і регулярне ТО;
  • використання під час ремонту лише оригінальних автозапчастин.

Ремонтом і консультаціями займаються висококласні професіонали, які дійсно знають, у чому полягають особливості цього авто. Гібридний Лексус NX 350H – це сучасний, універсальний кросовер, який зручно використовувати міським жителям. Однак і поза межами великих міст він чудово себе продемонструє.



На початок