Про зміни на сайті ремонтної компанії РПК

Про зміни на сайті ремонтної компанії РПК

Компанії, що надають різноманітні послуги, варто звернути увагу на удосконалення сервісу. Однією зі складових останнього є гарний сайт. Адже клієнти повинні мати можливість легко знайти усю потрібну інформацію. При цьому кольорова гама, шрифти, зображення не повинні відволікати від головного. Компанія РПК поставила завдання: зробити наявний сайт більш сучасним, зручним та функціональним. Чи стало це можливим? Дізнаємося далі.

Що побачимо на оновленому сайті РПК?

Детально розглянемо, який апгрейд провела компанія РПК. Тут чекає багато цікавого.

  1. Оригінальний дизайн. Команда спеціалістів працювала над тим, аби зробити стильну платформу. Без надто яскравих кольорів, дрібних літер, складної графіки. Лише плавні переходи та структурованість.
  2. Наглядні розцінки. Кожен користувач може ознайомитися з вартістю робіт в окремій вкладці. І зробити умовний розрахунок ціни ремонту для власного житла.
  3. Доступ до портфоліо. Це найкращий спосіб продемонструвати досвід компанії. Кожен успішно завершений проект має фото та детальний опис.
  4. Можливість контактувати з представниками компаніями різними способами. Безпосередньо за номером телефону, через електронну пошту, чи спеціальну веб форму. Це дуже зручно.
  5. Максимум інформації про дизайн проект. Це важлива опція для успішного проведення ремонту. Хоча нерідко її значення недооцінюють. Для кожного замовлення рекомендується розробити детальний дизайн проект.

Зміни очевидні та дійсно вражають. Компанія зробила великий крок, аби стати ближчою та більш відкритою для клієнта.

Про діяльність РПК

Компанія РПК створює ремонт квартир під ключ в Києві та Київській області. Над виконанням робіт різного рівня складності працюють багатопрофільні майстри. Спеціалісти займаються оновленням квартир, приватних будинків, котеджів та офісів.

Чому компанію РПК обирають:

  • Високий рівень професіоналізму та досвіду.
  • Індивідуальний підхід до дизайн проектів.
  • Доступна цінова політика.
  • Широкий спектр послуг.
  • Різні варіанти ремонту: базовий, стандарт, преміум.

Обирайте РПК аби отримати ремонт європейського зразка. Зробіть крок до оновленого житла, про яке раніше ви лише уявляли. Адже мрії повинні здійснюватися.



На початок