Шапка для круглого обличчя

Шапка для круглого обличчя

Популярним головним убором є шапки. Вони бувають різними, на будь-який сезон, стиль, колір. Це дозволяє без зусиль підібрати оригінальну модель для жінок та чоловіків незалежно від віку.

У магазині LuckyLook жіночі шапки купити можна за доступною ціною і з гарантією якості. Є швидка доставка по всій Україні, а допомагає з вибором кваліфікований онлайн стиліст. Гарантується оригінальність та якість, зручні варіанти оплати. 

Визначаємо форму обличчя: головні параметри

Купуючи головний убір, треба звертати увагу не тільки на стиль та колір, а й форму обличчя. Це дасть змогу створити модний та гармонійний образ, і для цього потрібно знати, як визначити тип.

Перед дзеркалом за допомогою звичайної сантиметрової стрічки слід зробити такі виміри:

  • ширина чола;
  • ширина обличчя;
  • довжина лінії підборіддя;
  • довжина обличчя.

Наприклад, для круглого обличчя характерна приблизно однакова його ширина та довжина, округле підборіддя, лінія росту волосся у формі дуги.

Шапка для круглого обличчя: особливості вибору

Обираючи зимові шапки жіночі для круглого обличчя, необхідно візуально його подовжити. Це можуть бути в'язані об'ємні шапки або з оригінальним помпоном. Оптимальний варіант - моделі з вертикальним візерунком.

Не пасують людям з круглим обличчям обтислі моделі та натягнуті на чоло, бандани, пов'язки. Популярна молодіжна модель - це шапка-біні. 

До основних її переваг відносять:

  • практичність;
  • лаконічний дизайн;
  • універсальність;
  • великий вибір кольорів та декору.

Така шапка пасує до будь-якої форми обличчя та верхнього одягу. Надійність фіксації забезпечує міцна резинка, тому зачіска зберігає свою форму.

Біні оптимально пасуватиме до одягу в стилі спорт, кежуал, класика тощо. Це дає змогу легко підібрати модель для круглого обличчя та створити жіночий або чоловічий образ.

Ще одна особливість біні для круглого обличчя - різноманітність моделей. Це можуть бути прилеглі, подовжені, вільні, з помпоном та із різних матеріалів. Таку шапку відносять до унісекс стилю, відмінність у кольорах та розмірній сітці. 

Як матеріали використовують бавовну, трикотаж, вовну, віскозу, мохер, вовну, ангору, акрил, поліамід, нейлон тощо. 

Для круглого обличчя підійде і берет, головне правило - асиметрія, що дасть змогу візуально подовжити обличчя і зменшити одну зі скул. 

Ще один варіант - об'ємні капори, снуди, косинки. Затребувані в'язані головні убори, які представлені в асортименті, на будь-який сезон та смак. 

Під час покупки головного убору звертають увагу і на такі чинники - якість пошиття, матеріали, колір та стиль, сезон, колір шкіри (кольоротип). Лаконічні моделі однотонні та практичні, здебільшого, білого, сірого, чорного, коричневого кольору.

Якісні в'язані шапки комфортні, зручні, відмінно зберігають тепло та пропускають повітря, і не викликають алергічних реакцій. Головне, правильно підібрати головний убір, і з цим допоможе кваліфікований стиліст онлайн магазину.



На початок