Фахівці з управління БПЛА та розширення "міжнародних" зв'язків: стратегія захопленого університету до 2026 року

Бердянськ 24
26.04.2024 · 09:53 · переглядів - 1474

Поглиблення мілітаризації, встановлення "міжнародних" зв'язків, публікації в наукових журналах "закордоння" - нова "стратегія" розвитку захопленого в Бердянську університету

Фахівці з управління БПЛА та розширення "міжнародних" зв'язків: стратегія захопленого університету до 2026 року
Стіни, в яких за України виховували педагогів, за окупантів працюватимуть над знаряддям вбивств. Причому робитимуть це частково одні й ті ж люди. Фото: z-пабліки

B окупованому Бердянську провели "першу конференцію працівників та студентів АГПУ", де затвердили "програму розвитку" університету на 2024-2026 роки. Про це повідомляють z-пабліки.

В загальному вигляді документ, згідно заяв псевдоректора Степанюк, передбачає модернізацію освітнього процесу, корекцію навчальних планів, партнерство з університетами рф. Окремо окупанти виділяють навчальну програму з керування безпілотними літальними апаратами. Також наголошується на необхідності розширення міжнародних зв'язків. Щоправда напрямки співпраці не озвучують.

Нагадаємо, редакція "Бердянськ 24" раніше повідомляла про намір окупантів встановити партнерські відносини між захопленим бердянським університетом, за посередництва російського ВНЗ, із закладами освіти Пакістану.

Намір готувати студентів до війни, навчаючи управлінню БПЛА, окупанти також озвучували раніше.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 6 травень, понеділок 2024
вчора, 5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок