Окупанти виявляли пусті квартири в центральній частині Бердянська

Бердянськ 24
03.07.2024 · 10:58 · переглядів - 5748

Група людей, яка називає себе «комісією з виявлення бесхозного майна», пройшлася багатоповерхівками в центрі міста і збирала дані про власників нерухомості

Окупанти виявляли пусті квартири в центральній частині Бердянська
Ілюстративне зображення. Вулиця Центральна. Скріншот з youtube

Члени «комісії» з’ясовували, чи присутні власники квартир на місці, дивилися документи. До процесу залучали голів ОСББ, представників ЖЕКів, задавали питання мешканцям будинків. Про це «Бердянськ 24» розповів підписник, який перебуває в окупованому місті.

Звичайно, всі ці процеси сприймаються насторожено. Нічого доброго такі облави не несуть. Всі розуміють сенс цих розмов, питань. Шукають квартири, щоб відібрати, потім продати чи заселити когось.

В нашому будинку вже живуть нові люди. Вони точно не бердянці і не українці. Але не знаю: орендують квартири, купили їх чи може так заселилися. Бажання спілкуватися, щось питати, немає, - ділиться чоловік.

Раніше проходила інформація про аналогічні рейди в нагірній частині Бердянська. Тоді, навіть, справа дійшла до фізичних сутичок бердянців з непроханими візітерами та залучення до врегулювання конфлікту поліцейських-зрадників.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 липень, п'ятниця 2024
вчора, 4 липень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок