Пляжі в оренду - без орендної плати. Курортна політика окупантів

Бердянськ 24
17.05.2024 · 13:36 · переглядів - 2543

В цифру в 500 тисяч відпочивальників за сезон, схоже, не вірять навіть самі окупанти. В Бердянську псевдоадміністрація передає пляжі в безоплатну оренду

Пляжі в оренду - без орендної плати. Курортна політика окупантів
Колаборанти продовжують запевняти, що здатні заманити в Бердянськ 500 000 туристів. Джерело: z-пабліки

Нагадаємо, псевдомер Сауленко, в коментарях пропагандистському виданню ТАСС заявив про намір окупантів прийняти в поточному курортному сезоні в Бердянську 500 тис відпочивальників, здебільшого, з так званих, "ДНР" та "ЛНР".

При цьому, місцеві Z-пабліки поширили новину про передачу пляжу в мікрорайоні Ліски в безоплатну оренду. Єдина умова - прибирання пляжної території, обслуговування та благоустрій.

До окупації в Бердянську оренда пляжів була однією з найбільш привабливих видів сезонного бізнесу. Укладання сезонних договорів передбачало орендну плату, в залежності від локації та території, а також повне обслуговування. Вивезення сміття, обстеження дна, елементи благоустрою та пандуси для маломобільних груп населення - прописували в договорі оренди, як вимоги до орендаря.

Процес передачі міських пляжів в оренду на безоплатній основі яскраво засвідчує, що жодного попиту в сфері туризму в 2024 році в умовах окупації не буде. Це, схоже, розуміють і окупанти. Скріншот: z-пабліки




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 липень, п'ятниця 2024
вчора, 4 липень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок