Сауленко призначив нового головного лікаря в окупованому Бердянську і анонсував приїзд інших медиків

Бердянськ 24
26.07.2023 · 11:52 · переглядів - 3384

Всі ж чули про передову російську медицину? Цікаво, чому вона безсильна у випадку з самим Сауленком? Там же діагнози на самому обличчі

Сауленко призначив нового головного лікаря в окупованому Бердянську і анонсував приїзд інших медиків

Пабліки окупантів видали новину щодо призначення фейковим мером нового керівництва бердянської лікарні. Це якась Анна Бєлавіна. Наче звідкись з Уралу.

Це вже, здається, третя рокіровка від Сауленка на цій посаді. Не приживаються ні гастролери в халатах з рф, ні місцеві протеже гауляйтерів.   

 - Повышение качества медицинского обслуживания бердянцев - один из главных наших приоритетов. Поэтому мы обсудили с Анной Вячеславовной вопросы организации работы в новом для неё  коллективе. Не секрет, что в городе нехватка врачей.  Важнейшая на сегодня задача - привлечение в Бердянск медицинских специалистов. И у главного врача уже есть предложения в кадровых вопросах. Уже в ближайшее время к нам  ожидается приезд врачей разных срециальностей, - передають «авторитетну» думку Сауленка z-канали.

Навіть, якщо так і станеться, то навряд загарбники відправлять в Бердянськ світил медицини. Більш реальний варіант з акушерами, які віддають перевагу внутрішнім розтиранням спиртом перед зовнішнім застосуванням.

Найгірше в цьому, що окупанти продовжують гратися із здоров’ям людей на окупованих територіях.

Ми ж засікли таймер до наступної зміни головного лікаря. Сподіваємось, що він буде вже українським.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 10 травень, п'ятниця 2024
вчора, 9 травень, четвер 2024
8 травень, середа 2024
7 травень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок