З 7-го лютого учні 5-11 класів переходять на дистанційне навчання

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
04.02.2022 · 12:50 · переглядів - 5719

Міська комісія з ТЕБ та НС ухвалила рішення про переведення учнів 5-11 класів міських освітніх закладів на дистанційне навчання


За інформацію начальника відділу охорони здоров’я Тетяни Марч та керівника Бердянського підрозділу Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України Олександри Кікарош на поточному тижні зафіксовано суттєве зростання показників ГРВІ та коронавірусу. За останній тиждень рівень захворюваності зріс на 1,7% по відношенню до попереднього тижня. Епідеміологічний поріг перевищено на 14%.

В.о. начальника відділу освіти Жанна Безродня наголосила, що в 16 з 18 міських шкіл рівень захворюваності учнів склав більше 20%. У зв’язку з цим відділ освіти рекомендує запровадити дистанційне навчання для учнів 5-11 класів. Термін – до 14-го лютого. В разі збереження високого рівня епідеміологічної ситуації, дистанційне навчання може бути продовжено.

Керівникам освітніх закладів, враховуючи показники захворюваності 1-4 класів, дозволили власним рішенням переводити учнів молодших класів на дистанційну форму навчання. Заклади дошкільної освіти продовжитимуть працювати в очному режимі.

Секціям позашкільної освіти також рекомендовано обмежити роботу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок