Med-magazin відновлює послугу кур’єрської доставки Києвом

Відновлено доставку кур’єром Києвом в med-magazin.ua

Med-magazin відновлює послугу кур’єрської доставки Києвом

Мережа компанії med-magazin.ua пропонує своїм клієнтам різноманітне медичне обладнання, як для закладів охорони здоров’я, так і для домашнього використання. Вам потрібен якісний тонометр, ходунки для старенького родича чи пелюшки для дитини, а можливо спеціальний інструментарій для власного медичного кабінету? Кваліфіковані спеціалісти мед магазин радо допоможуть відповісти на всі питання та нададуть необхідну інформацію про товари, що вас цікавлять. Скористайтеся зручною кур’єрською доставкою містом Київ і задовольніть свої потреби не виходячи з дому.

Умови доставки медичних товарів кур’єром Києвом

Кур’єрська доставка — це зручний спосіб замовлення товарів, що економить ваш час та зберігає нерви. Магазин відновлює послугу для жителів і гостей міста Київ. Умови кур’єрської доставки компанії med-magazin.ua прості та вигідні покупцям.

Ціна доставки медичних засобів демократична та залежить від вартості замовлення.

  • Якщо вартість вашого замовлення понад 1000 грн — доставляється безкоштовно;
  • Якщо вартість вашого замовлення менш як 1000 грн — доставка вартує 75 грн;
  • Експрес-доставка — послуга швидкого оброблення й доставки замовлення впродовж 3-х годин, доступна тільки Києвом. Вартість послуги становить 150 грн.

На сайті також є можливість замовити медичне обладнання службою доставки «Нова пошта», оплачуючи послуги перевізника окремо.

Важливо!

Оплата замовлень і кур’єрської доставки здійснюється двома способами:

  • в застосунку вашого онлайн-банку;
  • після отримання замовлення (проводиться тільки в готівковому розрахунку).

Здійснені клієнтами замовлення вихідними днями обробляються співробітниками магазину з понеділка.

Що можна замовити доставкою кур’єром в med-magazin.ua

Унікальність med-magazin.ua в широкому асортименті медичних товарів за доступною ціною, які можна доставити кур’єром у будь-яку точку Києва. Тут можна знайти корисні та ефективні засоби догляду, медичну техніку та обладнання для різних верств та вікових груп. Med-magazin.ua — зручний ресурс, онлайн-каталог якого розділений на категорії, групи та підгрупи для легкого доступу та пошуку інформації.

Для літніх людей, які потребують особливого догляду, можна замовити необхідні товари, що полегшать їхнє життя і зроблять його більш комфортним — тонометри, глюкометри, слухові апарати, інвалідні візки, милиці, протипролежневі матраци. Заклопотаним домашніми справами мамам магазин пропонує для замовлення й доставки памперси, антицелюлітні вироби, радіо- та відеоняні, молоковідсмоктувачі, подушки для вагітних та багато інших необхідних речей.

Корисними будуть і ортопедичні засоби для сучасних людей, які проводять багато часу на офісній роботі в сидячому положенні: коректори постави, устілки, ортопедичні подушки, бандажі та інші необхідні речі для здорового життя. У магазині також можна замовити якісне ортопедичне взуття для дітей і дорослих, яке враховує анатомічні особливості ніг і допомагає виправити викривлення стопи та плоскостопість. Крім того, комфортне взуття не натирає й не втомлює ноги.

Для медичних закладів здоров’я представлено в асортименті медичний одяг, лікувальне та діагностичне обладнання, кварцеві лампи, медичні інструменти для оглядових кімнат. І все це можна замовити з доставкою кур’єром містом Київ.

Med-magazin.ua — гарантія якості, сервісу і швидкої кур’єрської доставки. Не витрачайте час на походи до магазину — замовляйте необхідне медичне обладнання з доставкою додому!



На початок