ATACMS в Бердянську. Генштаб повідомив про шість знищених російських гелікоптерів за вчорашній день

Бердянськ 24
18.10.2023 · 11:03 · переглядів - 2037

Є всі підстави думати, що це все саме про прильот ракети на аеродром Бердянська

ATACMS в Бердянську. Генштаб повідомив про шість знищених російських гелікоптерів за вчорашній день

Найцікавіше з того, що ми чули або читали після ночі з 16 на 17 жовтня:

  1. Президент України Володимир Зеленський першим підтвердив присутність нового виду озброєння у ЗСУ. Потім з’явилися відео запусків ракет. А більшість експертів висловила думку, що саме Бердянськ і безпосередньо облаштована тут стоянка рашистських гелікоптерів виступили в ролі, так би мовити, випробувального полігону.
  2. Z-пропагандисти (як бердянські, так і загальні) розділилися. Одні визнали прильоти ATACMS, інші досі стоять на тому, що найкраще ПеВеО все позбивало. Навіть після відео, авторами якого стали самі російські окупанти, що знаходилися в момент операції біля аеродрому.
  3. Статистика по знищеним і пошкодженим гелікоптерам коливалася від шести до десяти. Навіть, якщо взяти нижній поріг, то бартер на одну, навіть таку доволі коштовну ракети, дуже непоганий. Особливо враховуючи, що вони б надалі літали вбивати українців. А зараз це просто купа обгорілого металу і частина воєнної історії.
  4. Біля лікарні і моргу вчора було гаряче. Повідомляється про кілька десятків загиблих і постраждалих окупантів. Звичайно, краще б вони живі і здорові сиділи у себе на росії і не лізли в український Бердянськ. Але вони зробили свій вибір, ATACMS – свій.
  5. Абсолютно всі бердянці відчули, що вчора значно знизилася активність росіянської авіації. Стало куди тихіше. Звісно, це далеко не останні літаки і гелікоптери окупантів, але є ймовірність, що розташування бази в Бердянську тепер під питанням. Особливо, якщо взяти до уваги, що є чутки і про знищений «Панцир».
  6. ЗСУ продовжують демонструвати хірургічну точність обробки Бердянська. Просто порівняйте: як атакують міста і села рашисти, повністю знищуючи і інфраструктуру, і цивільних. Просто під нуль.
    Під час чисельних операцій українських військових в Бердянську жодна людина не постраждала. Жодна. За майже два роки російської агресії. Всі вбиті, поранені, закатовані бердянці – це повністю провина росіян. І фізична, і моральна.
    Тримайтеся далі від окупантів, їх військових баз, техніки. Дотримуйтесь можливих заходів безпеки.
  7. Бердянськ – це Україна!



Останні новини Бердянська
сьогодні, 27 квітень, субота 2024
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок