Бердянськ: 7 чудес України. Перемога в конкурсі і документальний фільм про наше місто

Бердянськ 24
26.03.2024 · 15:24 · переглядів - 1235

У 2016-му році Бердянськ увійшов до переліку номінантів загальнонаціонального проєкту "7 чудес України", а у березні 2017-го фонд "Миколи Томенка" презентував відповідне відео. Пропонуємо згадати

Бердянськ: 7 чудес України. Перемога в конкурсі і документальний фільм про наше місто
Вісім років тому Бердянськ визнали одним з найпривабливіших міст нашої держави. Скріншот: "7 чудес України"

Повна назва проєкту "7 чудес України: історичні міста і містечка". Організатори запевняли, що об`їхали всю територію країни і з 400 міст відібрали 21 для участі у фінальному турі. Далі підключили голосування та експертів. В підсумку Бердянськ потрапив до числа кращих.

Автори проєкту обіцяли інформаційну підтримку туристичної сфери і ще деякі рекламні цікавинки. Проте це виявилось просто якоюсь невеличкою приємністю і певним моментом визнання непересічності українського Бердянська.

Документальний фільм крутили по центральним телеканалам. Стрічка не викликала wow-ефекту. Бердянці хотіли б бачити більше глибини та цікавих фактів.

Проте подібного контенту знімалося не так вже й багато. І як згадка про історію з тим самим конкурсом і видами доокупаційного Бердянська – зараз він видається дуже ламповим і сентиментальним.

Подивитись відео можна за посиланням.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок