Найкращий енергозберігаючий та енергоефективний проект 2010

Бердянськ 24
28.07.2010 · 11:04 · переглядів - 1539

Запорізькою обласною державною адміністрацією оголошено проведення обласного конкурсу на тему „Найкращий енергозберігаючий та енергоефективний проект 2010”.

Найкращий енергозберігаючий та енергоефективний проект 2010

Метою проведення Конкурсу є належне представлення суб’єктами господарювання усіх форм власності існуючих проектів, спрямованих на скорочення споживання традиційних паливно-енергетичних ресурсів, для подальшої підтримки реалізації. Конкурс проводиться у номінаціях:

найкращий енергозберігаючий проект у житлово-комунальній сфері;найкращий енергозберігаючий проект з використанням нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії;

найкращий енергозберігаючий проект у промисловій галузі;

найкращий енергозберігаючий проект у будівництві;

найкращий енергозберігаючий проект у агропромисловому комплексі.

Для участі у Конкурсі необхідно надати в термін до 01.09.2010 р. головному управлінню промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації заявку про участь та стислий опис проекту (у вигляді реферату до 10 сторінок) за адресою: 69107, м. Запоріжжя, пр. Леніна, 164.

Організацію та проведення Конкурсу забезпечує обласна конкурсна комісія з відбору найкращих енергозберігаючих та енергоефективних проектів Запорізької області.

До розгляду приймаються впровадженні проекти, проекти, які знаходяться у стані реалізації та проектні пропозиції з урахуванням наявності техніко-економічного обґрунтування.

Основними критеріями для оцінки проектів та відбору переможців є: використання прогресивних технологій, технічних рішень, рівень економічної ефективності, період окупності, залучення вітчизняного виробника, актуальність та соціальна значимість проекту.

Довідки за телефоном: 4-71-94 - відділ транспорту, зв’язку та енергозбереження управління економічного розвитку виконкому БМР.

(источник "Бердянск виртуальный")




Останні новини Бердянська
вчора, 17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок