"Вибори" на окупованій території: росіяни оприлюднили перші цифри

Бердянськ 24
12.03.2024 · 12:08 · переглядів - 2511

А в Бердянську загарбники і досі повноцінно не називають адреси виборчих ділянок

"Вибори" на окупованій території: росіяни оприлюднили перші цифри
Колаборанти вже місяць ганяються за голосами мешканців окупованих територій. Заявляють, що оббігли більше третини людей захоплених районів Запорізької області. Фото: z-пабліки

36% мешканців, начебто, вже проголосували на окупованій частині Запорізької області. Такі дані оприлюднили в обласній "виборчій комісії".

В сільській місцевості представники "виборчих комісій" в супроводі озброєних силовиків реалізують "голосування" на дому в рамках "дострокового голосування". В оприлюднену цифру "явки" включили російських військових, які перебувають на окупованій території області. 

"Голосування" в містах розпочнеться 15-го березня і триватиме до 17-го березня. Саме в неділю мають відкритись і "виборчі дільниці".

При цьому переліку адрес дільниць в Бердянську і досі не повідомили. Тож якщо ви володієте інформацією щодо розташування таких об`єктів – повідомляйте в анонімний телеграм-бот https://t.me/Brd24com_bot.

Нагадаємо, "голосувати" росіяни дозволяють в громадських місцях, придомових територіях, на дому та за українським зразком документу. Також голова Запорізької ОДА Іван Федоров наголошував, що результат «виборів» на окупованій території Запорізької області вже визначено заздалегідь і вся робота місцевих колаборантів та "виборчих комісій" спрямована на імітацію високої явки громадян та тотальної підтримки путіна.

Також відзначимо, що минулого тижня в Бердянську ліквідували члена так званої виборчої комісії Олену Ільїну. Окупанти повідомляють, що на цій посаді загиблу замінить її син.




Останні новини Бердянська
вчора, 27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок