Юних прихильників "руського миру" навчають "профілактиці екстремізму"

Бердянськ 24
30.04.2024 · 13:07 · переглядів - 1381

Слідчий комітет рф в Запорізькій області продовжує роботу по залякуванню молоді окупованого Бердянська. До цієї роботи долучають прихильників "руського миру" з "Юнармії" та організації "Перемога"

Юних прихильників "руського миру" навчають "профілактиці екстремізму"
Екстремісти про естремізм. Окупанти продовжують боротьбу за голови молоді. Фото: z-пабліки

Тематичні лекції щодо "правил" поводження в інтернеті та залякування відповідальністю за "екстремізм" в окупації носять системний характер. Раніше, в минулому році, представники слідчого комітету рф в Запорізькій області особисто проводили такі лекції для учнівської молоді, тепер до цієї роботи залучають активістів псевдопатріотичних рухів та парамілітарних об’єднань.   

З січня поточного року з подібними лекціями в школах виступають представники організації "Югмолодий".

Начитку "лекцій" з правил поводження в інтернеті та запобіганню проявів "екстремізму" серед молоді представники слідчого комітету рф в Запорізькій області почали проводити і для інших молодіжних організацій. Так, для членів "Юнармії" та "Перемоги" слідчі провели бесіду про кримінальну відповідальність за "поширення екстремістських висловлювань" в інтернеті, особливостей спілкування в мережі та про нетерпимість до проявів "екстремізму" в соціальних мережах.

Росіяни намагаються розширити вплив на молодь окупованих територій, поступово долучаючи до "профілактичних" заходів представників, так званих, молодіжних організацій країни-агресорки.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 17 травень, п'ятниця 2024
вчора, 16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок