"Зберегти майно на ТОТ, якщо там фізично не знаходишся – майже неможливо", - Іван Федоров

Бердянськ 24
16.04.2024 · 17:23 · переглядів - 2276

Голова Запорізької ОВА відзначає, що окупанти значно активізували процес "віджиму" квартир і будинків українців

"Зберегти майно на ТОТ, якщо там фізично не знаходишся – майже неможливо", - Іван Федоров
Окупанти не отримують лояльності від українців, заселяють Запорізьку область росіянами і для них відбирають законне житло мешканців захоплених територій. Джерело: ТГ Івана Федорова

Росіяни і колаборанти в короткі строки хочуть з`ясувати наявність власників всіх об'єктів нерухомості на захоплених територіях. Всі квартири та будинки, де окупанти не отримають документального підтвердження, заносять в реєстр "безхозного майна". Про це Іван Федоров повідомив в етері "Єдиних новин".

Щоб вилучити свій будинок з реєстру – необхідно принести документи російського зразка. Але якщо в квартирі або будинку проживає людина, яка не є власником… Або ж, навіть, є сином, донькою, чоловіком власника… Для ворога – це не аргумент.

Тож сьогодні зберегти своє майно на ТОТ, якщо там фізично не знаходишся – майже неможливо, – розповів Іван Федоров.

Голова ОВА підкреслив, що окупантам не вдається знайти широкої підтримки українців. Тому їм потрібно завозити своїх лікарів, вчителів, чиновників, прокурорів, поліцейських (не кажучи вже про військових, - ред) і вирішувати для них квартирні питання. Саме тому процес переміщення "гастролерів" і націоналізація майна останнім часом значно пришвидшилися.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 30 квітень, вівторок 2024
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок