«Ждуни», автівки на UA-номерах, бардак на фоні путіна, – ще один зальотний Z-воєнкор засумнівався, що Бердянськ став російський

Бердянськ 24
18.12.2023 · 23:14 · переглядів - 2985

Його намагався переконати в зворотному місцевий «журналіст» Стас Смаковський. Але вийшло так собі.

«Ждуни», автівки на UA-номерах, бардак на фоні путіна, – ще один зальотний Z-воєнкор засумнівався, що Бердянськ став російський
скріншот з пабліка-мільйонника де було розміщено анонс статті

Авто на українських номерах зіпсували настрій пропагандисту

"Brd24" знайшли в мережі як блогер канала з мільйонною аудиторії поділився враженнями після відвідування Бердянська, які одразу ж перепостили чисельні ресурси країни-агресора.

За його думкою, Бердянськ – місто з великою концентрацією проукраїнських людей, які чекають визволення. Особливо вражає кількість автомобілів з українськими номерами. Звичайно, формат висловлень про українців обурює, але сенс цитат зрозумілий. І він не надто приємний для окупантів.

скрін з дзену

скріншот фрагменту з повної статті на Яндекс Дзене 

 

Місцевий зрадник спробував заспокоїти. Не вийшло…

Ескорт-послуги статусному пропагандисту надавав саме керівник окупантської телерадіокомпанії Стас Смаковський. Він намагався довести, що проукраїнського населення в місті залишилося не більше 10%. Але, гадаємо, що якби співрозмовник повірив, то в його тексті не опинилася б наступна думка.

скрін с дзену

дослівна цитата зі статті на Яндекс Дзене

 

Колаборанти замість наведення ладу після шторму вирішили додати плакатів з путіним

Перед візитером виконали обов’язкову, обкатану безліч разів програму із розповідями про бердянських неонацистів, страшних «Азовців» і «ісконно рускій город». Але враження на «ревізора» врешті-решт справило інше. У нього сталося передозування путіним на фоні вкрай занедбаного міста.

борди з путіним в Бердянську

Борд з зображенням путіна в Бердянську розташований на перехресті Західного проспекту та Мелітопольського шосе

 

Спустившись вниз, мы увидели последствия стихии. В прибрежных уютных двориĸах следы морсĸого песĸа, на песчаном пляже ошмётĸи водорослей. Шторм повредил набережную, он был таĸой силы, что сдвинул гранитные плиты, а в одном месте набережную обвалил. Рельсы, протянутые вдоль побережья ĸ порту,  по ĸоторым ĸогда-то приезжали туристы из Мосĸвы отдохнуть и заодно вылечить зубы, засыпаны сĸорлупĸами раĸушеĸ.

Мы прогулялись по набережной. Беседĸа-обсерватория с золотой ĸрышей, неработающее ĸолесо обозрения и аттраĸционы, заĸрытые ĸафе – сейчас не сезон. Неуместно много плаĸатов с цитатами Путина – наверное, всё-таĸи, чиновниĸам стоило начать агитацию с ремонта городсĸих дорог, - зовсім мінорне завершення прогулянки.

 

Зазначимо, що такі враження z-воєнкорів вже складаються в певну традицію. Раніше пропагандист Сладков бідкався, що росіяни бердянцям стелять асфальт, а ті не хочуть вішати на автівки російські номери.




Останні новини Бердянська
вчора, 17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок