Фейл від Бердянського колаборанта і "депутата" Дем`яненка. Він вважає Поліну Осипенко героєм Вітчизняної війни

Бердянськ 24
17.04.2024 · 15:20 · переглядів - 2131

І Дем`яненку, і його "колегам" з історичного гуртка "єдіной росії" буде цікаво дізнатися, що Поліна Денисівна народилася у 1907 році і загинула 11 травня 1939-го. За два роки до початку війни, яку він озвучив

Фейл від Бердянського колаборанта і "депутата" Дем`яненка. Він вважає Поліну Осипенко героєм Вітчизняної війни
Пропагандисти знову підтвердили, що вони геть нічого не знають про Бердянськ. Скріншот: z-пабліки

Під час суботника біля пам`ятника Поліні Осипенко зрадник вирішив прокоментувати робочий флешмоб для пропагандистського каналу. Вийшло як вийшло.

Партия "единая россия" организовала субботник. Мы присоединились к всероссийскому, этому, мероприятию. Чтобы накануне дня великой победы привели все памятники героев этой войны в порядок, - сообщил Демьяненко.

Льотчиця Осіпенко залишила значний слід в історії міста. З 1939-го до 1958-го року саме її ім`ям називався Бердянськ. І всі освічені містяни в курсі її життєвого шляху і впливу на історію міста.

А ось окупанти та колаборанти, які полюбляють пересмикувати історичні факти, особливо що стосується років Другої світової, цього зовсім не розуміють.

Нагадаємо, що Ігор Дем`яненко є одним з перших публічних зрадників. На самому початку окупації він запропонував росіянам свої послуги і очолив ДЮСШ ім. Назарова. Згодом він став і депутатом "міської ради" при окупантах.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 30 квітень, вівторок 2024
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок