Нардеп з Бердянська Єгор Чернєв зареєстрував законопроект про закупівлю мінних тралів на півмільярда гривень

Бердянськ 24
23.08.2023 · 16:23 · переглядів - 1127

За державні гроші пропонується придбати більше сотні засобів українського виробництва

Нардеп з Бердянська Єгор Чернєв зареєстрував законопроект про закупівлю мінних тралів на півмільярда гривень

Точна сума складає 576 млн грн. Про це Єгор Чернєв повідомив на власній ФБ-сторінці. За його словами, саме військове забезпечення ЗСУ є першочерговим завданням влади. Благоустрій, інфраструктура, патріотичні символи – все вже після перемоги.

Перебуваючи на фронті та вивчаючи потреби хлопців, я з'ясував, що за час контрнаступу багато техніки для розмінування було втрачено, а поставки з боку союзників виявилися недостатніми.

Тож поставили завдання підприємствам Укроборонпрому, і вони знайшли можливість виробляти таке оснащення в Україні за ціною значно нижчою, ніж у приватному секторі.

Загальна сума коштів на трали співставна тій, яку передбачалося витратити на музей Голодомору, і яку було заветовано Президентом. Музей обов'язково буде, але не зараз, розмінування нагальніше, - зазначив Чернєв.

Думаємо, нікому не треба доводити, що саме в Запорізькій області і, зокрема, на бердянському напрямку подібна техніка українським військовим потрібна як повітря. Отож, ВР потрібно якнайшвидше реалізувати запропонований проект.




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок