Бердянські поліцейські в Запоріжжі затримали рецидивіста, який виніс 100000 грн з каси студії для засмаги

Бердянськ 24
01.07.2024 · 16:24 · переглядів - 701

Чоловік просто серед білого дня зайшов до солярію, скористався зайнятістю персоналу та прихопив касу

Бердянські поліцейські в Запоріжжі затримали рецидивіста, який виніс 100000 грн з каси студії для засмаги
Підозрюваний "зняв" касу з солярію, але не втік від правоохоронців з Бердянська. Джерело: НП

37-річний раніше судимий за майнові злочини запоріжанин знову спокусився на легкий «заробіток». Операція майже вдалася, оскільки чоловікові вдалося вийти із закладу з крупною сумою грошей. Про це "Бердянськ 24" дізнався з повідомлення пресслужби Запорізької поліції.

Подія сталася близько 13:00. Співробітники Бердянського відділку саме в цей час патрулювали Вознесенівський район і побачили, як підозрілий чоловік зайшов до салону засмаги та через 1-2 хвилини поспіхом вийшов. Коли невідомий побачив працівників поліції, то спробував уникнути зустрічі із ними та помітно занервував. Поліцейські попросили пред’явити документи, але їх у містянина при собі не було. Тоді правоохоронці провели поверхневу перевірку громадянина та виявили в його сумці та одязі грошові купюри. Саме в цей час власниця студії перевірила касу та виявила відсутність виручки.

За фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, слідчі відділу поліції №1 Запорізького райуправління відкрили кримінальне провадження.

Раніше "Бердянськ 24" повідомляв, що бердянські поліцейські в Запоріжжі врятували чоловіка, який повиснув на кондиціонері на висоті п`ятого поверху.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 липень, середа 2024
вчора, 2 липень, вівторок 2024
1 липень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок