Екс-начальник Бердянських прикордонників Олександр Павлик очолив Чернігівський загін

Бердянськ 24
01.07.2024 · 12:57 · переглядів - 2838

Наказом голови Державної прикордонної служби України полковника Олександра Павлика призначено новим керівником 105-го прикордонного загону імені князя Володимира Великого

Екс-начальник Бердянських прикордонників Олександр Павлик очолив Чернігівський загін
Вже екс-начальник бердянських прикордонників переходить на інше місце роботи. Фото: ДПСУ

Відповідну інформацію оприлюднює Чернігівський прикордонний загін на офіційній сторінці в мережі Фейсбук «Північний кордон. Держприкордонслужба».

До нового призначення Олександр Павлик проходив службу на посаді начальника Бердянського прикордонного загону, де виконував бойові завдання на Запорізькому напрямку. 

У 2002 року прийняв військову присягу на вірність народу України. У 2006 році закінчив Національну академію Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, здобувши знання і навички офіцера. У 2018 році здобув магістерський рівень вищої освіти за напрямком «Охорона та захист державного кордону».

Офіцерську кар'єру розпочав у прикордонних підрозділах Західного регіонального управління. Згодом обіймав керівні посади різних рівнів у Східному, Західному та Південному регіональних управліннях ДПСУ. На початку повномасштабного вторгнення та активних бойових дій у Чернігівської області  займав посаду начальника штабу 105 прикордонного загону.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 липень, середа 2024
вчора, 2 липень, вівторок 2024
1 липень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок