У ГУР пояснили присутність "хороших росіян" на каналах України: Тяжка колоніальна спадщина

По матеріалам ЛІГА.Новини
28.08.2023 · 10:46 · переглядів - 390

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в інтерв'ю на каналі ISLNDTV заявив, що український контент з часом витіснить "хороших росіян" з ефіру

У ГУР пояснили присутність "хороших росіян" на каналах України: Тяжка колоніальна спадщина

За словами Андрія Юсова, постійна присутність російських "опозиціонерів" в українському ефірі — це "важка колоніальна спадщина".

"Є Невзоров, який майже отримав український паспорт. Або Фейгін, який тут теж багато часу проводить. Але є "класичні" росіяни", — сказав Юсов.

Він зазначив, що "колективний Портніков" (український публіцист) виносить із інформаційного поля "колективного Шендеровича" (російський письменник, який називає себе "лібералом", але який був неодноразово помічений у шовіністичних висловлюваннях на адресу України).

"Я думаю, що "хороші росіяни" повинні щось робити в росії, щоб впливати на свою країну. Україна самодостатня країна зі своїми журналістами, публіцистами, блогерами та моральними авторитетами, контенту свого останнім часом вистачає. Це питання до нашої аудиторії, давайте "топити" за український контент", — резюмував представник ГУР.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок