Бердянський і Полтавський університети підписали меморандум про співпрацю

Бердянськ 24
01.07.2024 · 09:33 · переглядів - 639

Релокований БДПУ розширює партнерські зв'язки. Адміністрація вишу підписала меморандум з Полтавським державним аграрним університетом

Бердянський і Полтавський університети підписали меморандум про співпрацю
БДПУ розпочинає співпрацю з Полтавським вишем. Джерело: "Університетське слово"

В режимі онлайн-конференції ректор БДПУ Ігор Богданов та ректор Полтавського університету Олександр Галич уклали меморандум, який розширить можливості науково-освітньої діяльності обох вишів. Про це "Бердянськ 24" дізнався з повідомлення в газеті "Університетське слово".

Університети займатимуться організацією спільних науково-практичних конференцій, семінарів та воркшопів, культурно-мистецьких заходів, спрямованих на зміцнення зв’язків між регіонами. Проводитимуться спільні наукові дослідження та обмін досвідом.

В повідомленні наголошується, що співпраця між університетами стане каталізатором для розвитку наукового потенціалу, підвищення рівня освіти та розширення можливостей для здобувачів і викладачів, а також важливим кроком у розвитку української освіти та науки задля зміцнення академічної співпраці.

Нагадаємо, після окупації Бердянська, БДПУ було релоковано в Запоріжжі. Попри складності колектив університету вдалось зберегти і заклад продовжує працювати. Детальніше про це в інтерв'ю "Бердянськ 24" з ректором Ігорем Богдановим.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 липень, середа 2024
вчора, 2 липень, вівторок 2024
1 липень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок