В Бердянську навіть не згадують про аквапарк в сезоні-2024. Цікаво чому?

Бердянськ 24
01.07.2024 · 11:12 · переглядів - 1719

Яким був перший місяць літа, в якому окупанти обіцяли 500 000 туристів?

В Бердянську навіть не згадують про аквапарк в сезоні-2024. Цікаво чому?
Пустий пляж, старий розбитий човен "Червоної гвоздики" і типовий російський рятувальник. Краща ілюстрація поточного літа в Бердянську. Джерело: z-пабліки

Вже липень, а про аквапарк ні слова

Наприкінці червня в курортному місті лише почали готувати пляжі до сезону, більшість розважальних закладів досі зачинені, жодного помітного концентру чи знакового відкриття. В росіян щось знову пішло не так, або так і планувалося?

Минулого літа окупанти хизувалися запуском аквапарку. Хай всього місяць, але об'єкт в серпні пропрацював. Попри захоплення z-пабліків і журналістів-зрадників, ходили чутки, що в результаті "нові власники" на виході отримали серйозний мінус.

Пам'ятаєте, щоб хоч колись в липні Бердянський аквапарк не працював? Росіянам це вдається забеспечити вже третій рік поспіль. В цьому сезоні навіть розмов про запуск немає. Фото: соцмережі

Зараз в це повірити легко. Адже в сезоні, коли пропаганда рознесла анонс про півмільйона туристів, про аквапарк ще жодного разу не згадали. Погодьтесь, дуже дивна поведінка для володарів найбільш привабливого курортного активу Бердянська. Враховуючи, що сьогодні вже на календарі липень.

 

Готувати пляжі почали лише наприкінці червня

До повномасштабного вторгнення підготовка до курортного сезону починалася навесні. Тим паче, що туристи заїздили на тривалі травневі свята, і вже в цей час потрібно було показати, що Бердянськ в непоганій курортній формі.

Як з цим зараз? В пропагандистських пабліках Бердянська звітують, що 27 червня комунальники прибрали на пляжах АКЗ і Лісок, а 26-го – на Центральному. Трохи раніше обстежили морське дно. Причому, водолазів завезли з Ростова-на-Дону.

Здається, Сауленко з компанією розуміли: який сенс готуватися заздалегідь, якщо все одно ніхто не приїде? І після сезону можна просто підтвердити, що півмільйона таки приїхали. Все одно: а хто перевірятиме?

Підготовка до сезону на рівні. Тільки наприкінці червня окупанти звернули увагу на сміття на пляжах. Джерело: z-пабліки

Щоб прорекламувати відпочинок в Бердянську, навіть запрошували на екскурсію туроператорів з росії і міжнародних пропагандистів. Але результатів це не дає. Міські пляжі та вулиці порожні. Незначна активність спостерігається вихідними, але то взагалі не та кількість туристів, яку варто обговорювати.

До речі, міські пляжі в Бердянську роздавали цього року в безоплатну оренду. Але ажіотажу в бізнесу навіть такі умови не викликали.

Екстремальний туризм в Бердянську: ні води, ні світла, ні розваг

Та купка російських туристів і гостей з окупованого Донбасу, які зараз чомусь обрали для відпочинку Бердянськ, цікавляться в тг-каналах іншими курортами, де можна відпочити.

Відключення води і світла відбивають все бажання тут залишатися. Ні помитися, ні попрати, ні врятуватися від спеки під кондиціонером… Вночі "курорт" спить, більшість кафе не відкривається, а в багатьох антисанітарія через той же комунальний колапс.

Окупантами, схоже, варто задуматися над зміною туристичної стратегії з "сімейного курорту" на екстремальний відпочинок. Тоді, хоч потенційні відвідувачі розумітимуть, до чого їм готуватися.

"Саша, в тебе в школі скільки було з математики? Ти точно знаєшь скільки це - півмільйона?". Фото: z-пабліки  

Залишається ще два місяці літа. Але вже зрозуміло не лише, на що Бердянськ може розраховувати цього сезону. Очевидно, що загарбники здатні запропонувати місту лише долю типової російської глибинки, але ніяк не сучасного курорту.

Здивовані?




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 липень, середа 2024
вчора, 2 липень, вівторок 2024
1 липень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок