Україна оголосила підозру губернатору Твері за "співпрацю" з окупованим Бердянським районом

Бердянськ 24
28.06.2024 · 13:55 · переглядів - 790

Українські правосуддя інкримінує "шефу з Твері" Ігорю Руденю злочин за ч. 3 ст. 110-2 кримінального кодексу (фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу)

Україна оголосила підозру губернатору Твері за "співпрацю" з окупованим Бердянським районом
Губернатор Тверської області через свою активність в Бердянську може отримати в перспективі і заочний, і реальний строк. Фото: соцмережі

Відповідну інформацію "Бердянськ 24" знайшов на офіційному сайті Тернопільської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що губернатор та голова уряду Тверської області  щонайменше з 16 серпня 2022 року по 3 травня 2024 року, умисно здійснював фінансове та матеріальне забезпечення військовослужбовців збройних сил рф, які беруть участь у бойових діях на території України.

16 серпня 2022 року губернатор Тверської області особисто відвідав тимчасово окупований м. Бердянськ Запорізької області, де з головою окупаційної адміністрації Бердянського району підписав так звану угоду про співробітництво між Тверською областю й Бердянським районом. В рамках даної угоди, відбувалась підготовка до проведення так званого референдуму по приєднанню до російської федерації.

Нагадаємо, російська Тверь визначена, як "регіон-шеф" Бердянська та району, що неухильно підкреслюють в пропагандистських матеріалах місцеві Z-пабліки та псевдоЗМІ.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 2 липень, вівторок 2024
вчора, 1 липень, понеділок 2024
28 червень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок